Freeedag.God morgon bloggen.
Hur mår ni? Jag mår sådär. Hade feber igår och halsont men nu är det bara halsen som känns av. Jobbigt ändå. Men men. Skola idag sen så kommer Linda och Theo hit! :) ska bli mkt trevligt tycker jag. 
Nu ska jag lökar upp frukosten och bege mig till skolan. 

Vi hörs. 

Kram

Gabriella

Onsdag!Hejsan bloggen!Hur mår ni idag? Ho ho? är där någon som är där ute? Ja du! Du som sitter och läser detta just nu! JAG "befaller" dig att lämna ett avtryck i bloggen efter du har läst detta inlägg!!!! ;) Nä skämt å sido men det hade varit trevligt att någon hör av sig! :)
Tentafrågorna är svarade på och de ska bara skrivas ut! Sjukt gött! Så idag har jag tagit det lugnt och städat! Fick hem två roliga saker i brevlådan idag! Elle mat och vin och en skrub från neutrogena! Ni kanske kommer ihåg att jag anmälde mig till Smartson för att bli testpilot och jag blev utvald så idag så damp det ner i brevlådan! :)
så om ni vill se vad alla tycker om produkten så gå in och kollahttp://smartsontestpilot.se/neutrogena/category/testpiloternas-blogg/
Nu ska jag fixa mat sen är det träning igen! 
Ha det gött!
Gabriella

Tisdag..

Hejsan blogen!Hur mår ni idag? Jag mår bra, lite seg bara.Idag så har jag pluggat och storhandlat! Skulle ha smör men det var slut :( Vill ju ha smör! Smörbrist i landet var det ja..Har en tentafråga kvar att svara på sen är det klart. Då ska bara en 
rapport skrivas klart med. [Image][Image]
Två bilder från Colosseum. :) Magiskt

Måndag!God kväll blogen!Hur mår ni idag? Jag mår bra! känns skönt att vara hemma igen men ändå inte!Rom var underbart! Vilken stad alltså! Vad vi har gått! Rom är en stor stad och man går och går och går! Sitter och skriver på en av tentafrågorna så ska väl fortsätta med det!
Vi hörs!
Kram
Gabriella

På flygplatsen.Sitter och väntar nu. 8.30 lyfter planet mot Rom. :) vi hörs på måndag. :D

Kram

Tisdag.Hejsan bloggen. 
Hoppas alla mår bra? :)
Kass uppdatering jag vet men har varit hemma fre-mån så noll mottagning och ingen prioritet att blogga då. 
Två kalas i helgen mamma och Emmas eller tre var och firade Jan i går som fyllde 50:) trevligt. Sen mys med hjärtat och en sväng till nya väla. Stort som fasen nu. 

Är på väg till träningen. Afrodans ikv. :) i morgon vid lunch med. :) sen är det torsdag och då åker jag och benni till rom!!! :D väskan är snart packad!

Nu blir det träning. :) 

Kram

Gabriella

Torsdag!Hejsan bloggen!Hur mår ni idag? Jag mår bra! Mycket att göra idag - har självstudier så todo listan är lååång! Bara 12 punkter att pricka av! Men det är inte bara skolsaker utan lite annat med!Blev ingen träning igår jag kände att jag behövde en kväll där jag tog det lugnt! Men ikväll blir det Zumba med Johanna! :) Ska bli kul! Ska även köpa träningskortet idag tänkte jag. Gratis biljetterna är slut nu! ;) Hehe
Ska snart fixa något att äta sen ska jag ner i tvättstugan och fixa med tvätten!
Vi hörs!
Kram
Gabriella

Onsdag.God morgon alla!?
Hur mår alla idag? Jag mår bra men är seg som vanligt. Igår var jag hemifrån i ca tolv timmar. Först var jag en timme tidig till skolan och sen satt jag och Johanna i biblioteket och pluggade sen tränade vi. Idag är det skola till tre sen så ska vid fem ska jag möta upp Bennis syster som skulle på någon föreläsning här uppe så ska visa henne vägen sen ska jag nog träna en sväng med. :) 
I morgon har jag självstudier och då ska jag fixa lite med tvätt, packa, växla pengar och träna. :) 

Vi hörs i morgon!

Kram

Gabriella

Tisdag.Hejsan bloggen. Hur mår ni? Jag mår bra lite seg bara. Sjukt blåsigt och regnigt idag. Är väl den här stormen Katja som kommer in. Har sjukt mkt att plugga just nu så om det är lite dåligt på denna fronten så vet ni. Men om 9 dagar är jag i rom med hjärtat mitt och det sk bli skönt. :) plus att jag åker hem i helgen är oxå väldigt skönt. :)

Vi hörs. 

Kram

Gabriella

Sömnlös.Jag gillar inte att inte kunna sova när man vill. Har märkt att det är bara så när jag sover själv i sängen. För när jag ska sova med hjärtat är det inga problem. Han måste ha en lugnande effekt på mig eller något. Längtar tills på fredag! Då ska jag åka hem!! Längesedan nu ju. Ska bli skönt! :D 

Jag får väl roa mig med något spel tills jag slocknar. 

Kram

Gabriella

Söndag.


Hejsan bloggen!
Hur mår ni idag? Jag mår bra! Sorry för dålig uppdatering men det bara blev så. Inte riktigt min dag i fredags tog typ en timme att ta sig hemmifrån till skolan.. Spårvagar är bra när de fungerar! Sen var jag i skolan hela dagen och när jag kom hem så gjorde jag absolut inget! Somnade på soffan! :) I går så städade jag och sen på kvällen kom Johanna hit och vi kollade på "The life of Benjamin Button" sjukt bra film! :) Sen blev det lite wii spelande också. Idag har jag inte gjort mycket, åkte in en sväng till stan och tränade zumba med Johanna. Svårt när det var första gången för det var många steg att hålla koll på.

Nu ska jag ta det lugnt och kanske läsa lite till skolan. :)

Ha en bra kväll!

Kram

Gabriella

Torsdag.


God morgon bloggen!
Hur mår ni idag? Jag mår bra, lite huvudvärk och lite träningsvärk. :) 
Idag är det skola till 15.30 sen så 18.00 ska jag på en föreläsning på världskulturmuseet. :) det är han som har skrivit boken "den hemlige kocken". Har ni inte läst den så gör det! 

Börjar om en kvart så vi hörs sen. 

Kram

Gabriell

Onsdag..God morgon bloggen!
Hur mår ni idag? Jag mår bra.
Isag har jag som sakt själv studier och ska iväg lite.. Men ska sitta nu på förmidadgen och plugga och gå en sväng och handla med tänkte jag.
vi hörs senare under dagen!

Kram

Gabriella

Kväll.God kväll bloggen. 
Hur har er dag varit? Min har varit bra. Men trött var jag efter skolan. Så jag somnade på soffan och sov i två timmar. Är fortfarande seg i huvudet men dricker en kopp cappucino så hoppas det blir bättre. 
I morgon har jag självstudier så ska till universeum med Mikaela och sen träna på kvällen med Johanna. :)

Vi hörs i morgon. 
Kram

Gabriella

Tisdag.Hejsan hoppsan bloggen! Hur mår ni? Jag mår bra, är seg som vanligt.. Har inte riktigt kommit in i rutinerna än helt enkelt. Idag är det skola 9-15. Konsument Göteborg kommer och Didadik ska vi ha. Ska snart gå iväg till vagen och åka in. :) I morgon har jag självstuier så då blir det att plugga. :) två och en halv vcka kvar tills hjärtat och jag åker till Rom! Längtar så mkt till det! :)
Nu får jag och ta på mig ochgå till vagnen..

Ha det bäst!

Kram
Gabriella

Måndag.Hejsan bloggen. Hur mår ni idag? Jag mår bra är trött bara. Men det är ju måndag och då är man trött!
Ska snart till skolan har heldag där. 9-15

Igår så gjorde jag inte så mkt. Pluggade och tog det lugnt. Men kunde inte sova så det tid sin tid att somna. 

Men vi hörs senare. 

Kram

Gabriella

God förmiddag.Hejsan alla. Hur mår ni?
Jag mår bra. har varit uppe ett tag så har vaknat ordentligt iaf. :)
Har tom hunnit göra ett halsband och ett armband. :) fin fint. 

Ska snart bege mig till jobbet tänkte jag. Jobbar 13-21 så det är lugnt. 

I går så stack jag hem till Amanda och drack vin med henne och Lisa. Sådär vanlig fredagskväll med vin och snack. :) mysigt. 

Nu ska jag göra mig i ordning och bege mig till jobbet. Får ta bakvägen för det är kanindagar i parken så det kryllar av kaniner!! Usch ryser nästan av det. ;)

Vi hörs sen. 

Kram

Gabriella

Fredag - självstudier.

Hejsan hoppsan bloggen! Hur mår ni idag? jag mår bra! Det är fredag och solen skiner inte för att man är ute utan sitter vid datorn och läser läser och läser. just nu har jag paus för satt och "läste" utan att läsa igentligen och det är ett tecken på det är dags för en paus. :) Så te och cupcake fick det bli. :) Ska snart fortsätta med läsningen. I kväll händer inte mkt hemma hos mig ska väl ta ett skönt bad tror jag och bara chilla för i morgon är det jobb igen! Ska bli kul att komma till jobbet faktiskt. Detta är mitt sista schemalagda pass för denna säsongen sen får vi se om det blir lite jobb i jul eller vad det blir. Har iaf sommar jobb nästa år så det är gött! Nä nu får jag ta tag i läsandet igen och ni får ha en bra fredag! Mamma! Grattis än en gång! 


[Image] Kram 

Gabriella

Skolstart.God morgon fina ni. 
Hoppas ni mår bra idag?
Jag mår bra. Är lite seg bara. Men såklart i går så kunde man inte somna eftersom man skulle upp i tid idag. 

Sitter på vagnen nu på väg in till skolan. Får se vad som händer idag och hur länge vi går. Är inställd på fyra för det stod i schemat så lunch får bli ute eftersom jag inte har koll på hur det blir. 

Märks att man inte har gått upp så tidigt så ofta innan för fy vad segt det gick att äta frukost idag. Men man kommer snabbt in i rutinerna igen så det är skönt iaf. :)

Vi hörs senare. 

Kram

Gabriella
RSS 2.0