På plats.

Då är vi i Thailand. Två timmar försenade blev vi igår då vi var tvungna att gå ner i deli, Indien då en blev sjuk på planet. Så nu har vi sovit en natt och ska bege oss vidare. 
Allt är bra, varmt och klibbigt! Mindre än ett dygn kvar..

Resan påbörjar om mindre än ett dygn, sjuk!
Idag har jag fixat med allt som behövs, städa, diska, packa, tränat och ska snart ta mig ett bad.
Tåget går i morgon bitti kl 9,35.
Flyget lyfter 20,45 och där i mellan så kan vi göra en intervju och så.

vi hörs av helt enkelt, kommer uppdatera men vet inte hur ofta och så!

Ha en bra kväll!
Kram

3 DAGAR!

Ojoj vad tiden rusar fram nu! Om tre dagar, torsdag morgon så börjar resan! AHH! Helt overkligt! Helt sjukt är det! Aja lugna ner dig nu, tänker ni!

Helgen då?!
Jo i fredags så var det tenta, kändes bra men det kan man aldrig vara säker på.. Efter tentan gick jag och Mija till vårt "tenta fik" och fikade lite, sen så gick vi till gymmet där Mija visade lite nya övningar och så, det blev ett gött överkroppspass! Efter gymmet så gick vi och åt lunch, blev en wallenbergare med de klassiska tillbehören. sen hem och krascha en timme på soffan innan det var dags att bege sig igen, denna gång träffa nästan alla klasskamrater för mat och dryck! Mycket trevligt! :) Sen mötte jag upp Benni i stan och vi åkte hem och tog det lugnt! Och JAG somnade först på soffan för en gångs skull! ;) Var helt slut efter den dagen!

I lördags så tog vi en välförtjänt sovmorgon och sen begav vi oss till TUR mässan, en stor resemässa, vi samlade lite info och är ännu mer kluvna på vart vi vill åka och göra i sommar. Utomlands lockar men även att åka runt i Sverige! Åkte till affären och handlade till maten, Chili con carne! Mums! Sen gjorde vi inte allt för mycket resterande delen av kvällen!

I går så tog vi det lugnt på morgonen och sen åkte vi in till stan, jag köpte en mindre kameraväska till min systemkamera då jag inte behöver ha med hala ryggsäcken med teleobjektivet och så. :)
Sen tog vi en fika innan Benni tog tåget och jag åkte och tränade!
Kommer inte se Benni på typ 4 veckor så det kommer bli jobbigt! Men tyr skype och liknande finns!
Väl på gymmet så hade jag bestämt mig för att springa långt och det blev det! 15 km på 1 timme och 27 minuter! Kändes riktigt bra! Ska försöka springa dessa tre dagar som är kvar nu för att få så mycket som möjligt innan Thailand!

Nä nu ska jag göra mig klar!

Ha en bra dag!

Kram

EN VECKA!?!

Något som varit så avlägset är nu snart här, kan inte riktigt greppa det. Men nu är det en vecka exakt tills vår resa börjar! Helt sjukt! Det som är kvar nu är att plugga röven av sig idag, tenta i morgon och en helg med mitt hjärta! Helt sjukt! 

Som sagt idag blir det plugg, ska Asa mig till gymmet med! Måste få springa av mig lite och anstränga kroppen och inte bara huvudet! 

Ha en bra dag! 

KramMåndag.

Hej. 
Allt bra med er? 
Med mig är det bra! 
Sorry för kass uppdatering men har en hel del att göra om dagarna! 
Denna vecka är det en redovisning och två salstentor som ska betas av. Åker om TIO!!! dagar, vilket känns helt overkligt!! Resfebern börjar komma nu! 

Men jag lever iaf! 


Ha en bra måndag!

Kram

Torsdag.

God morgon!
Hur mår ni?
Jag mår bra! Sitter i skolan och jobbar med några uppgifter. Sorry för kass uppdatering men har inte haft något att skriva om direkt och haft och göra! Men nu så!
Vad har hänt då? Inte mycket som sagt, tränat och så mest. Skola med såklart!

Var och tränade igår, sprang, det blev 10 km på 1.01. Sprang hela tiden och är väldigt nöjd med det! Hade bara tänkt springa 8 km men när jag gjort det så fortsatte jag så det var gött!

Nu börjar Thailand närma sig med stormsteg! Packlistan är skriven, bikinin köpt och alla hotell bokade! (Bidrag tas tacksamt emot! ;) :P)

I morgon är det fredag och jag har skola till 12 sen så ska jag åka hem över helgen! Blir nog sista helgen hemma innan jag åker iväg! :)

Nä plugga var det ju!

Ha en bra dag!

Kram
RSS 2.0