Livstecken.


Jag överlevde tentan sim ni vet. Vi gick och käkade lunch på en italiensk restaurang och jag åt lasagne. 
Vi gick runt i solen och njöt sen och tog en glass. :)
Åkte upp till Liseberg. Hade möte och sen antisimex "kurs". Jag och en ny tjej som också ska jobba i personalrestaurangen gick dit. Vi var klara med det så satte vi oss på vagnen och skulle åka hem men så blev det inte vi lite spontant satte oss på en uteservering och tog en macka och vin/öl. :) vi satt och snackade om hur vi båda älskar att gå på bio och hux flux så hade vi köpt biljetter till i am number four. Medans vi väntade på att bion skulle börja så satte vi oss och tog en öl på en uteservering. :) 
När filmen var slut så märkte vi att Mikaelas buss inte gick förrens klockan sju nu i morse. Så jag erbjöd soffan istället för att ta en dyr taxi. Vilket var uppskattat. :)

Idag var det skola 8-15 :S sjukt jobbigt lång dag. Gahh 
Men det bästa idag är att min älskling kom upp!!

Vi åkte och handlade och köpte mat blev en massa som räkor, parmaskinka, melon och feta sallad. Ja lite allt möjligt. 
Nu kollar vi på så ska det låta och myser. 

Jag jobbar i morgonkväll 16-22. :)

Nu åter till hjärtat mitt. 





Kram

Gabriella

Tenta -chek



Då var tentan skriven. Tog ca en timme för mig att skriva. Så var det på gymnasiet med. Kändes okej förutom att de inte informerat om att vi skulle ha miniräknare med. Tur man kan lite huvudräkning iaf. Hade ett papper att kladda på som tur var. 

Ska käka lunch ute med Johanna och Sofie för vi kände att vi förtjänar det. :) 

Ska till Liseberg sen för lite "utbildning". Får betalt iaf. :)

I morgon kommer min älskling upp till mig!!! :D saknar honom massor.

Nervöst.



Om 40 min sitter jag och börjar skriva på tentan. Gah börjar bli nervös nu alltså. Tänk på mig sen! 

Kram

Gabriella

Onsdag.



God morgon bloggen. 
Kom inte i säng förrens klockan var kvart över två. Gick upp vid halv nio och har pluggat sedan dess. Gahh panik eller vad. 

Vi hörs senare. 

Kram

Gabriella

Plugg...



Halv ett står klockan på och jag har kommit halvvägs om ens det. Tur musiken finns och lite chips. :) kaffe blir det inget för mjölken är slut. 



Kram

Gabriella

Tisdag.



Hejsan bloggen. 
Hoppas alla haft en bra dag?
Min har varit sådär med tanke på att det tog ca 2 timmar att ta sig in till stan idag. Vagnarna strulade så att säga. 

Åkte in och pluggade med Johanna och Sofie. 
Åkte sen till newbodys kontor för produktpanel träff. Diskussion om det vi provat och om nya saker som kan komma. 

Är på väg hem nu och ska sätta mig och plugga. Ska även tappa upp vatten för det ska stängas av i morgon hela dagen. 

Vi hörs i morgon. 

Kram

Gabriella

God morgon.



Hejsan! 
Hur mår ni? Jag mår bra. :)
Ska snart gå till vagnen för att åka och jobba. Ska jobba 10-19 alltså 9 timmar. Röd dag är det så ob hela dagen, ja hela 19 kr extra i timmen. Haha. :P ja restaurang löner är sämst men vi får iaf 3 kr löneökning på söndag som är framförhandlat. :)

Känner paniken smått komma inför tentan. Kollade igenom ett gammalt prov och har koll på en del men vissa saker är helt galet svårt att få in i skallen. 

Skriver mer ikväll. 

Kram

Gabriella

Kvällen.



Go kväll. 
Hoppas er dag har varit bra!
Min har varit bra. En hel del att göra på jobbet plus har träningsvärk i rygg och armar från träningen från wii igår. :)

Ska sova efter big brother 
I morgon blir det plugg och ut till newbody. 

Vi hörs i morgon. 

Kram

Gabriella

Helgåterblick.



Tänkte skriva lite mer om vad jag och syster min gjorde nu när hon var uppe. 
I torsdags kom hon upp vid ett tiden. Vi åkte till lägenheten fixade mat till picknicken. Åkte över älven och mötte upp Johanna från min klass på en klippa. Åt mat och chillade sen åkte vi hem och kollade på film. 

I fredags stod det stan på schemat. Det blev nordstan eftersom inga andra affärer var öppna typ. Vi käkade lunch på pizza hut. Jag köpte ett Wii fit med balance board. :) Vi bokade biobiljetter till filmen World invasion Battle los Angeles. Den var mkt bra tycker jag. 

Lördag liseberg för hela slanten. Syster min vann två kilo Marabou. Och jag vann ett mini tvist och två små plopp. 





Idag gjorde vi inte mkt mer än spela Wii och kuta till tåget. ;)

Hörs i morgon. 
Måste plugga nu. 

Kram

Gabriella

Söndag.



Hejsan bloggen. 
Alla mår bra?
Jag mår bra :)
Mkt trevlig dag igår på liseberg vi fick sällskap av Chasmine och Linus vilket var mkt trevligt. :)
AtmosFear var awsome såklart. 

Ska umgås med sis en timme till sen sticker hon. 

Kram

Lååångfreda.



God dag bloggen!
Hur mår alla? 
Jag mår bra. :) gick upp sju för det var dags att tvätta. 
Vi har precis ätit frukost och ska snart in i duschen sen blir det stan. :)

Bio blir det ikväll vi får se vilken. :)

Hörs sen!

Kram

Gabriella

Go natt.



Dags att sova. Har varit en lång dag men kul så då spelar det ingen roll om den varit lååång. ;)

Sov gott så hörs vi i morgon. 

Kram

Gabriella

Torsdag.



God morgon vänner. 
Sovit gott?

Det har jag! Tyvärr ringde klockan lite tidigare än vad jag velat men så är det. Ska snart gå till vagnen och åka mot jobbet. Jobbar till ett idag för då kommer syster min upp till mig. :) 
Nästa vecka blir det en del jobb 23 timmar totalt. :) mkt najs. Ska jobba både i restaurangen och i cafet. :) jag är chefens allt i allo. Jag säger som så att omväxling förnöjer. :)

Efter jobb ska jag möta upp sis på centralen. Vi ska på picnick sen vid tre hos en i min klass. :)

Ha det bra!

Kram

Gabriella

Dagen.



Dagen har varit lång men rolig. :)
Gick bra på jobbet. 
Sen åkte jag till järntorget och tog en öl. Efter det åkte vi till Liseberg och gick in. Efter några ord från den danska VDn så var det bara att göra vad vi ville. Vi gick och åkte lite balder och så. Sen gick vi till Tyrolen och skulle köpa mat men det visade sig vara gratis så betalade bara för drickan som inte vart jätte dyr direkt. 40cl öl för 30 kr. :) satt där och snackade och sen begav vi oss uppåt mot AtmosFear. Den var sjukt bäst helt enkelt! Galet högt upp men oj så kul! :D 
Klockan började närma sig bio och jag kände att det var dags att åka hem. Jobb tidigt i morgon!

Vi hörs i morgon!

Kram

Gabriella

Go kväll.



Snart dags att gå och lägga mig. Eller om en halvtimme när big brother är slut. :)
I morgon blir det jobb till tre typ sen åker jag direkt och träffar de andra nya tjejerna för lite dricka och snack innan kick offen. :)

Vi hörs i morgonbitti sen får vi se hur det blir med uppdatering här. 

Sov gött alla! :)

Kram

Gabriella

Plugg i solen.


Sitter på min nyskrubbade fin balkong. Sitter med ryggen mot väggen och har sol i ansiktet. Underbart. Har kommit fram till vid lunch och fram till tre typ så går det inte att plugga för mig. Sjukt men sant. Har gjort mina muffins och skrubbat resterande del av balkongen och nu sitter jag här och njuter. :) 


Kram 

Gabriella

Maat



Dagens middag: pasta med tryffelsås, morötter och rädisor. Mums

tisdag.



God dag allesamman. :) Allt bra? Jag mår bra. Har kommit fram till att jag är sämst på att plugga. Skjuter upp det hela tiden. Det är så tråkigt ju. Tvingar mig själv. Blä. Kanske borde inte plugga hemma. Skit samma nu får jag dra mig tillbaka till böckerna. Kram Gabriella

kvällen.



Ligger i soffan smått död. Dagen har varit bra. Först lunch sen "föreläsning" efter det öppnades spelhallen till oss plus go dricka dukades upp. Mkt trevligt. På onsdag blir det kick off för alla lisebergare. :) i morgon blir det plugg och muffinsbak inför torsdagen då syster och jag ska på picnick. :) Sov gott alla. Kram Gabriella

.

Så då har man gett blod! :) sitter på condeco och dricker te och läser om fett. Fett najs - nej skämt å sido. :P äkta göyeborgshumor. Läste igår att det hade varit någon utställning av vitsar à la göteborgshumor och de hade röstat fram en som var bäst. Den gick såhär:
Kanibalen till den andra kanibalen: är du go eller? 
Haha skit kass. Jennifer du passar in här med din humor iaf!På tal om inget annat....
Här är vädret underbart bara så ni vet gick i tygskor utan strumpor nu på morgonen och det är underbart att inte frysa!! Låt vädret vara såhär nu!!Nu får jag jag ta tag i läsandet igen. KramGabriella

God morning.



Hur mår ni idag? Jag själv mår bra sovit bra och vaknade innan klockan ringde som vanligt. Nu ska jag in k duschen och sen äta havregrynsgröt med blåbär till frukost. Sen blir det iväg till stan och som sagt ge blod. Ska efter det sätta mig på skolan och plugga lite för sen vid tolv ska jag till Liseberg och käka lunch och fixas med allt innan parken öppnar och så. :) Duscha var det. Kram Gabriella

Kvällen.



Här är bättre bild på balkongen. :) 
Sitter och kollar på big brother nu. Ska sova sen. I morgon blir det att ge blod. :) Skriver innan det är dags att sova. KramGabriella

Pluggpaus.



Som sagt blir man expert på att ta pauser så eftersom solen skiner så bestämde jag mig för att gå ut och skrubba balkonggolvet. Här är före och efter bild. Körde inte hela balkongen för då hade jag hållt på hela dagen. Allt för att inte plugga? Haha

Min dag



Ja såhär ser min dag ut idag. Plugg. Men som de flesta vet så blir man expert på att ta pauser så det kommer förmodligen bli en hel del bloggande idag. :) En fråga till er om ni nu svarar, vilket inte är så troligt. Vad vill ni läsa om i bloggen?? KramGabriella

Min dag



Ja såhär ser min dag ut idag. Plugg. Men som de flesta vet så blir man expert på att ta pauser så det kommer förmodligen bli en hel del bloggande idag. :) En fråga till er om ni nu svarar, vilket inte är så troligt. Vad vill ni läsa om i bloggen?? KramGabriella

Godmorgon!



Hur mår alla? Jag mår bra har sovit gott för har haft en kise i sängen hela natten som sällskap. :) då pratar vi om Ozzy såklart. Jaha vad händer idag då? Jo plugg står på schemat. Har salstenta om en och en halv vecka på näring och hälsa så det är bara att sätta igång! I morgon ska jag lämna blod för första gången. Det känns mkt bra. :) Nu ska jag äta frukost. Hörs sen! Kram Gabriella

dags att sova.



Ja nu är det hög tid för sängen. Har redan suttit och slumrat i soffan. Vi hörs i morgon! Sov gott alla!! Kram Gabriella

Färdig.



Jaha då har man prickat av allt på min todo lista förutom kvällsmaten. Så vad ska man göra nu? Jo jag ska baka drömmar :) hihi Ska fixa lite lunch bara sen blir det att göra drömmar! Hörs sen. Kram Gabriella

Hitta inspration.



Ska börja ta tag i städningen nu. Har börjat smått men får väl ta och börja på riktigt. Sätta igång musik och bara köra på. :) Kram Gabriella

Hemma igen.



Gick till göteborgs fryshus som är vid rondellen innan Angered centrum. Gick 3.33km på 33 minuter haha. Använde mig av run keeper och musiken spelades från spotify. :D nu ska jag äta frukost. Hörs senare. KramGabriella

God morgon!



Har alla sovit gott? Det har jag gjort därför så vaknar jag vid sju såklart. Ska snart ta mig upp och ut och gå, ska se om jag hittar något bra ställe att gå på. :) Sen blir det att städa ordentligt här, byta lakan och allt som hör till. Får jag tillfälle och tis ska jag ge mig på balkongen och skura den. :) Nä byta om och ge sig ut nu. Hörs senare! Kram Gabriella

Fredag



Gääääsp. Gud vad trött jag är idag! Slutade vid kvart över två men fick ju gå upp vid halv sex. Vart i fiskhamnen och vi började klockan sju. Vi var och kollade hur det går till på fiskeauktion först sen lite föreläsning sen gick vi till en grossist och kollade hur de filéade och så med maskiner och allt. Sen lagade vi lunch jag och en tjej gjorde brieostbakad sej. Kommer bilder på allt. Sjukt gott var det iaf. Skriver mer sen ska vila lite nu. KramGabriella

:)



Telefonen i handen och jag är inte handikappad längre. Tråkigt bara att Benni åkte hem idag. Nu ska jag bli bättre på att blogga. KramGabriella

Onsdag!



Hejsan bloggen!
Hur mår ni? Är alla läsare borta nu pga dålig uppdatering?

Jag mår bra! Har fått simkortet och mobilen i morgon! :) Yäääj

Benni åker hem i morgon och stannar förmodligen hemma tills det är dags attt börja jobba för honom igen. :( Men nu har jag iaf kisarna som sällskap hos mig! :)

Nä nu ska jag mysa med hjärtat mitt!

Kram

Gabriella

Måndag.



Hejsan bloggen!
Hoppas alla mår bra.
Jag mår helt okej. Väntar på mobilen fortfarande och simkortet. Hoppas hoppas att den kommer snart!
åkte till skolan idag vid nio men läraren var sjuk så då var det bara att åka hem igen.
så har pluggat lite och så.
Helgen var bra.
I lördags så åkte vi in till stan tidigare än filmen skulle börja. vi satte oss på en uteservering vid kungsportplatsen och åt en räkmacka och drack vin/öl. Mycket gott och vädret var sjukt skönt.
Filmen var mycket bra. :)
Sen igår gjorde vi inte jätte mycket bara tog det lugnt. :)

Nu big brother.
Ha det bra!

Kram

Gabriella

Torsdag.



Hejsan bloggen!
Hoppas alla mår bra?
Segt på bloggningen jag vet men så fort jag får min nya mobil som är beställd så ska det bli bättring på detta!!
Fick besked igår från mitt försäkringsbolag att jag får pengar så jag kan köpa en ny mobil.
Så nu är den beställd och den kommer någon gång under nästa vecka. :) hoppas bara mitt simkort gör det med.

På lördag så ska jag och Benni på BIO första gången i år ska bli sjukt najs. saknar bion. det blir att kolla Sanctum i 3D hoppas den är bra! :)

Nä nu ska jag mysa med hjärtat!

Kram

Gabriella

Söndag



Hej bloggen.
Tillbaka i göteborg nu.
Har haft en bra helg i Skåne. I fredags umgicks jag med Emma, vi lagade mat och chillade. Sen i lördags var det överraskningskalas för Carina mormors syster. vi börrjade dagen med att vara på gårdskampen i östra karup. sen åkte vi till deras hus och åt och så.
Idag så började jag och syrran med att gå ca 5 km och sen åkte vi till väla och dormy. ny väska och ett par nya golfskor fick jag! :)
var på rangen i lördags förmiddag med med sis, gick väl sådär.

jaja nu blir det hemkört.

Ha det.

Kram

Gabriella
RSS 2.0