Tisdag.

Hellu.
Hur mår ni idag?
Jag mår bra!
Dagen har innehållt möte med en lärare, träning, plugg, kört ett vitkålshuvud i matberedaren och diskat.
Träningen gick bra! Körde ett benpass och sprang 5 km(De hade OS, skidskyttet, på TV!!). Sprang i ett lugnt tempo då foten har varit lite småjobbig men det gick bra, så det var skönt!
 
Nu håller jag på att tina kassler och får se vad jag gör med den!
 
Ha en bra kväll!
 
Kram

Onsdag.

God dag!
Hur mår ni idag?
Jag mår bra! sitter och ska fixa lite lunch efter en förmiddag med plugg och storstädning. Har plockat undan, dammat, dammsugit, torkat golv och rensat brunnen i badrummet(är inte lika äckligt när man brukar få göra det på jobbet!, det är äckligt!) ;)

Nu ska jag som sagt äta lunch och sen så ska jag iväg och träna, ska springa lite och sen blir det ett pass med yoga! Ska inviga min sportbh som jag köpte igår, inte billig men var ändå 20% rabatt och det är alltid något!

Ska iväg och handla med tänkte jag men kom på att det är hockey vid sex så får se om jag hinner med det!

Hoppas ni har en bra dag!

Kram

Söndag.

Hej!
Hur mår ni idag?
Jag mår bra, dock lite småont och träningsvärk från gårdagen!
Igår så gav jag mig f*n på att jag skulle springa milen! Sagt som gjort, klädde mig i varma löparbyxor, två träningströjor, vindjacka och pannband. Snörade på mig skorna och begav mig ut och sprang. Sprang från hammarkullen in till stampen(vid Ullevi) och blev prick 10km! På tiden 1h och 7 min, är verkligen nöjd med det med tanke på att jag hade träningsvärk från dagarna innan och motvind! Siktade på att klara det på 1,5h så det blev väl bra! Allt sitter i huvudet!
Så idag känner jag av min ena fotled och bena men det är det värt! 

Lova mig själv att jag fick åka till Ikea när jag sprang milen och nu sitter jag på bussen dit! :) måste muta sig själv! ;)

Ha en bra söndag!

Kram Torsdag.

God morgon. 
Hur mår ni?
Jag mår bra lite trött bara. 
Sitter på vagnen och klockan är 06.12 och jag är påväg till gymmet! Ska köra ett pass indoor walking, har inte provat det innan så tänkte att det var dags. 

Sen är det lektion 8.15-9.45 och efter det ska vi sitta och skriva på en uppgift till.. Blev klar med den jag satt med igår så den ska bara skickas in idag! 

Ha en bra dag!

Kram 
Gårdagens middag. :)


Onsdag.

God morgon!
Hur mår ni?
Jag mår bra! :) Fint väder i Gbg idag så klagar inte!
Ska sitta i skolan och skriva idag med Mija, uppgift som ska in i morgon så vill bli klar med den!
 
Har inte skrivit på ett tag, förra veckan hade jag feber tis-ons och sen var jag allmänt trött i både huvud och kropp, så en vilovecka fick det bli!
Benni komm upp i fredags och i lördags så åkte vi till ullared, en del handlades och så! :)
 
Denna vecka består av skola, plugg och träning. Alltså inte så mkt som händer!
 
Ha en bra dag!
 
Kram
RSS 2.0