Tisdag.



hej bloggen.
hur är det?
jag mår okej.
bloggtorkan beror på att i lördags natt när jag åkte hem så blev min mobil snodd. satt på vagnen och personen bara drog mobilen ut handen på mig och sprang ut ut vagnen.
så sjukt störigt och irriterande.

idag har jag självstudier och jag städar och bakar och ska plugga lite med. :)

på fredag så åker jag ner till skåne. själv denna gången.

nu ska jag ta ut sockerkakan. :)

Kram

Gabriella

Lördag.


Hej bloggen. 
Hur mår alla? 
Jag mår super, solen skiner fortfarande. :)
Idag så har jag inte gjort allt för mkt har varit ute i solen och ätit glass med hjärtat. Sen har vi kollat greys hela dagen. Nu sitter jag i vagnen och aka åka till Amanda för tacomys med tjejerna. Mys. :) blir att dricka årets första rose, tänkte att det passade bra nu när våren är på gång. :) de höll på att sopa bort all grus innan och det är ett säkert tecken. :) plus att det är dags att dra fram klockan inatt. Ni får ha en fortsatt trevlig lördag för det ska jag ha. KramGabriella

Fredag.


Dagens middag. Stekt karré med råstekt potatis och morötter och hemmagjord bearnaise och en sallad på morötter och gurka med lite olivolja som har lite citronsmak. :) supergott. :)Snart blir det så ska det låta och mys med hjärtat. Ha en bra fredag. KramGabriella

Torsdag!



Nagellacket denim dreams från hm som pryder mina naglar nu. En härlig vår färg tycker jag. :)Hur mår alla idag då?
Jag mår bra, att vakna innan klocka för att solstrålarna letar sig in i rummet är helt okej! :)
Ska snart iväg till skolan, två föreläsningar idag sen är det heelg! :D 
På lördag ska jag till Amanda på tacomys med tjejerna från början av skolan. :) ska bli kul! :) 
Vi hörs. KramGabriella

Onsdagskvällen.



Ja då är snart denna onsdag slut. Förstår inte vad som händer tiden går så jäkla snabbt. Benni och jag har kollat klart säsong 5 av Grey's nu och på väg hit är 6an. Vad man kan fasta i serier, helt galet. Nu sitter vi och kollar på Bourne Identety på 6an. har redan sätt den så det blir nog sängen för mig snart. tog ett långt och skönt bad innan, älskar att bada! :) Nu är väl det dags att säga godnatt och så hörs vi i morgon!

Ha det bra!

Kram

Gabriella

Onsdag!



Hejhopp bloggen. Snygg bild va?Hur mår ni idag?
Jag mår bra. :)
Ska snart iväg till skolan och redovisa. Får se hur detta ska gå. Skriver mer sen. KramGabriella

Tisdag.



Hej bloggen!
Hur mår alla? 
Jag mår bra, solen skiner och det är runt tio plusgrader ute. 
Är på väg till skolan nu. Nio till tre men vi är förmodligen klara innan. Man kan iaf hoppas på det iaf. 
Ha en bra dag. KramGabriella

Kvällen.



Sitter och kollar finalen av topmodel nu. Har precis cyklat i 20 min, skönt. Efter tm så blir det en dusch och sen blir det nog ett avsnitt av grey's. Har fått fast Benni i serien med. :P i morgon börjar den nya kursen vilket ska bli skönt. När den är klar så är det sommarlov. Sommarlov = jobb = pengar. Så man kanske kan spara ihop till kurslitteraturen som bara suger ut pengar från kontot. 
Nu blir det Tvn igen. 
Hörs i morgon. KramGabriella

Måndag



Bild på mig och älsklingen. Måndag igen och jag tänkte ta tag i bloggen efter helgen. Har haft fullt upp och prioriterat annat. 
I torsdags åkte vi ju till Skåne och upp igen på fredagen. I lördags satt jag och pluggade mellan 8-15 så fick mycket gjort. Skrev vfu rapporten, gjode en powerpoint plus stödord till den. Så nu ska bara arbetena in och redovisas så är kursen klar. Börjar ny kurs i morgon så ingen vila här inte. 
Sitter på vagnen nu påväg till skolan går till tre idag. Skriver mer i eftermiddag. 
Kram
Gabriella

Fredag igen.



Men gud var tar tiden vägen? Förstå inte detta. Det var ju fredag precis. Jaja

Hur mår alla idag?
Jag mår bra förutom att det är SNÖ ute!! Försvinn nu! Vill ha vår så som det var i Göteborg igår! Sol och fem plusgrader!

Jaja nu är Benni i HBG hos farbror doktor. Hoppas det går bra!
Jag själv sitter och skriver på denna VFU rapport. men det ska väl gå snaska snabbt hoppas jag. Den ska iaf vara klar och inlämnad på måndag så jag har ju "hela helgen på mig".

Blir att åka hem idag igen till kisarna. Så när Benni kommer blir det en sväng ut till Hallavara sen hämta mammis som ska ta bilen från stationen när vi åker upp igen.

Nä studierna kallar.
Ha det gött!

Kram

Gabriella

Torsdag.



Snygg bild på mig. :PÄr i Grevie nu. Älskling ska till doktorn i morgon. Men åker upp igen i morgon igen. Kisarna har föräldrar fritt. ;)Skriver mer i morgon. KramGabriella

Onsdag.



God morgon. 
Hur mår alla?
Jag är trött trots 9,5h sömn. Kan vara att jag glömde sätta väckarklockan så vaknade 35 min senare än vanligt. Men nu sitter jag på vagnen mot sista dagen på VFUn. Skönt men ändå inte. Skriver mer sen. KramGabriella

Go natt



Candy gillar lådan till understället men känner att fettet väller ut och vill ha en större storlek! Får inte glömmas tills nästa möte med newbody. :DNu ska jag sova är helt slut. Blir inte att bjuda på ngn kaka i morgon har noll energi. Fick ut och rullat med Benni i det fina vädret iaf. Som gottKramGabriella

Tisdag.


Tulpaner som älsklingen fick i helgen. God morgon bloggen!
Hur mås det? 
Jag mår okej, trött från igår bara. Blev en lång dag. Men kul! Tänkte berätta vad som var i min kasse från newbody som ska provas tills nästa gång. I kassen var det en sportbh, ett underställ, två sorters strumpor och ett paket hipsters i färger. Man ska prova en strumpa tex men fick hela paketet med strumpor. :D detta ska då provas inför nästa gång som är i april. Idag provar jag sportbhn, trosor och jolly socks. Strumpor i färger. :) Kom ju hem sent igår vid halv tio var jag hemma. Då var det in i duschen och sen satte jag mig och skrev min reflektion som ska vara klar den 21a. Så nu kan jag börja på min andra uppgift som ska vara inne samma dag. Tid- ge mig mer!!!Tisdag var det ja. Näst sista dagen på praktiken. Funderar om jag ska baka ngt tills i morgon och bjuda på. Hmm hjälp mig!
Nä göra mig klar sen iväg till VFUn. :)KramGabriella

Eftermiddag/kväll



Hejsan bloggen. Sitter på vagnen mot centralen. Ska köpa en latte och sen åka mot newbody. Lektionen idag gick mkt bra! Det tyckte min handledare med. Har fixat allt med denna lektionen. Planerat, handlat ja allt. Sjukt nöjd är jag. :) Skriver kanske mer ikv. KramGabriella

Måndag.



God morgon bloggen. 
Hur mår ni?
Jag mår helt ok, fortfarande förkyld. 
Måndag idag då och jag kommer vara hemifrån mellan 7-22. Sjukt länge. Först praktik sen ska jag ut till västra Frölunda för ska till newbody, ska vara med i deras produktpanel. Prova nya saker och så. :)Idag ska jag hålla i en lektion där eleverna ska laga frukost och baka bröd. Först ska jag ha en genomgång om kolhydrater. Eller bara lägga till lite saker som de behöver veta. 
Får se hur detta går. Skriver mer sen. 
KramGabriella

Söndag,



Hejsan bloggen!
Hur mår alla idag?
Jag mår bra, sorry för dålig uppdatering men har haft fullt upp hela helgen.
I fredags så hade jag studiedag från VFUn så på morgon åkte jag in till blod droppen och tog blodprover, den 18 april ska jag lämna blod.
Sen kom mamma, pappa och sis hit för att fira Benni. Vi beställde pizza 5 pizzor plus hemkörning för 290kr. Bre pris lixom. :) Sen blev det kaffe med kakor, Farmor hade skickat med både min och Bennis favoriter! Tack Farmor!! :) Mycket gott!

I går kom Bennis familj hit och firade honom. Vi käkade smörgåstårta och massa kakor igen.
De åkte hem vid sjutiden och sen kollade vi på melodifestivalen. Saade vann och det var okej bättre han än en seg ballad.

idag ska jag ta ut Benni i friska luften i rullstolen som mamma och pappa tog med upp..
ska även planera inför de två lektioner jag ska ha i morgon. :)



Ha det gött

Kram

Gabriella

Freeeedag!!



God morgon!
Mår alla bra?
Jag mår okej lite snuvig fortfarande bara. Men solen skiner idag så det är gött. 
När man går till vagnen från min lägenhet håller man på att dö bara. Det finns ett parti på vägen som inte hunnit smälta undan och med vädret vi hade igår så har det blivit svin halt. Man får gå sjukt försiktigt. 
Iaf tänkte bara säga denna onödiga fakta. : P 
Sitter på vagnen på väg in till droppen som är i nordstan. Sen ska jag hittar ngt på hm som man kan ha på sig i helgen. Blä hatar att leta kläder, är nog den ända tjejen som tänker så. Jeje men skriver mer sen. KramGabriella

Kvällen.



Kvällens önske middag av födelsedagsbarnet. Chipskyckling. Gottit. Sjukt trött idag, tur man har studiedag i morgon. Sen kommer mamma, pappa och sis i morgon. :)Sova snart. KramGabriella

God morgon!



Hejsan bloggen. 
Hur mår alla? Börjar undra om ni antingen mår kalas eller döda, jag får ju inget svar. Det är som att prata med en vägg. 
Jag mår okej fortfarande förkyld och lite ont i halsen men har studiedag i morgon!! Fett gött. :)Sitter och kollar på frågesportsvaren från eleverna från lektionen i måndags. Måste komma på ett pris till dem. Hjälp mig!!! Det får inte kosta. Hmm spara två cookies till dem kanske. Får tänka på det. Nu ska jag dricka upp mitt te och fortsätta. Skriver mer sen. KramGabriella

Hipp hurra!



Grattis min älskling.!!
25 år idag.

Sängen kallar!



Ja snart är denna onsdag slut och det är dags att sova.
Vfu i morgon med sen har jag studiedag på fredag. Sköönt men ska upp i tid för ska till Droppen i nordstan. Droppen är blodgivarcentralen ska dit för att ta tester inför att jag ska lämna bloood. Är man frisk tycker jag att man kan göra denna goda gärning en gång i månaden. Så det ska göras på fredag.

Nä borsta tänder.

Sov gott!

Kram

Gabriela

Onsdag.



Blev inget inlägg i morse för glömde det helt enkelt. Hur mår alla då?
Jag mår okej. 
Ska iväg och handla nu så skriver mer sen. Kram 
Gabriella

Dags att sussa.



Ligger i sängen med candy sidan om mig. Trött fortfarande ont i halsen men måste till vfun i morgon. Vill ju men vill inte bli sjuk. :SSå god natt. KramGabriella

Stannar hemma :(



Tänkte efter och efter jag får halsfluss så lätt så vill jag inte riskera att stanna hemma en längre tid. Får kurera mig med halstabletter och te med honung.

Tisdag


Bilden visar bara hur ljust det är!God morgon! Hur mår alla?
Jag mår väl okej lite ont i halsen och förkyld. Snart iväg till vfun. Lektionen igår gick ganska bra tycker jag. :)Benni ska ta stygnen idag vill vara med honom men går ju inte. :(Nä måste göra mig i ordning nu. KramGabriella

Måndag.



Sitter på vagnen påväg till vfun. Är förkyld och har huvudvärk. Woho kommer bli kul detta. Ska ha lektioner idag med så det blir väl bra. Skriver mer sen. KramGabriella

kvällen..



Ligger i sängen och ska kolla på något tänkte jag för den j'vla dvdspelaren vill inte funka just nu..Så det blev ingen film, Benni kollar Wallander och jag tkr inte om svenska filmer så lägger mig i sängen istället..

Klockan är satt på 05.45 och vardagen drar igång igen i morgon! Studiedag på fredag iaf skönt. På tisdag blir det nog bio så det är gött. :)

Nu film.

Sov gott!

Kram

Gabriella

Söndag!



Hejsan bloggen!
hoppas alla mår bra?
Jag antar att ni gör det för får inget svar iaf! ;)

Gjorde lyx frukost till mig och Benni, pannkakor. :) super gott!
Vi åt sen frukost och kollade Vasaloppet och såg målgången.

Nu sitter jag och pluggar och Benni chillar får se vad vi gör mer ikväll.

Kram

Gabriella

Godnatt.



Cookies som jag gjort idag. :)Sitter och kollar slutet på Titanic. Älskar den filmen. Idag har jag bakat, städat, diskat och pluggat lite. I morgon blir det mer av plugg och bak. Till middag blev det gulasch soppa och bärpaj till efterrätt. Mycket gott. Nu ska jag titta klart på filmen och sen blir det sängen igen. Sov gott alla. KramGabriella

Lördag.



Hejsan bloggen! 
Hur mår ni i idag?
Jag mår bra! Skönt att så sova ut lite. Eller vaknade vid åtta som vanligt. Nu har jag strykt all tvätt, gjort scones till frukost och cookies i ugnen. Blir att plugga och städa med idag. Nu ska första satsen ut ur ugnen. KramGabriella

Fredag!!



Äntligen som jag längtat. Men såklart har jag blivit super förkyld. Hoppas alla mår bra idag?
Förutom förkylningen så är det bra. Sov i sängen inatt med älskling och det gick bra! :)Ska snart iväg till vfun. Sista för denna vecka! :) en och en halv kvar sen! När jag kommer hem blir det att åka direkt och handla. Sen hem och städa, laga mat och kanske baka. Får se vad som hinns med. Ha det gött. Kram 
Gabriella

Go kväll


Hejsan bloggen! 
Har ni haft en bra dag?
Min har varit helt okej. :)Bilen från morse. :P tröötNu blir det att kolla på remaken av serien V. Sov gott. KramGabriella

Torsdag.



God morgon bloggen. 
Mår alla bra? 
Jag är trött som fasen, somnade i tid men det hjälper inte. 
Känns som jag sitter fast i ett hjulspår just nu. Jag går upp äter, fixar mat till B, åker till vfu, åker hem, lagar mat, diskar och så. Känns som jag inte hinner att bara vara. Men ni tänker väl att så är det och i helgen kan du vila men nej. Jag ska skriva arbete, baka, bala, baka, städa. Gahh vill gå i ide'. Jaja bit ihop. Skriver mer sen. Kram Gabriella

Go morron


Sovit gott?
Jag har iaf! :) står och äter frukost just nu. Ska om en halvtimme gå till vagnen. Idag så har jag ett pass hem och konsumentkunskap och sen är det vfu onsdag så ska iväg till vfu möte. Blir nog en lagom dag.
Bilden är jag idag. :)
Skriver mer i eftermiddag!
Ha en bra dag!Kram
Gabriella

Eftermiddag.



Hejsan bloggen. 
Mår alla bra?
Jag mår bra, fick ju sluta i tid idag. :)
Idag har jag varit med på en extra svenska sen har jag gjort lektionsplanering tills på måndag. :)
Masagestolen på bilden fanns inne i rummet där jag satt och planerade. Lite sugen blev man allt. ;) läraren som jag går med sa att jag fick prova den någon gång. Det säger man inte nej till. Idag har jag mkt att göra så får se om jag skriver mer idag. :)KramGabriellaPs. Ni är sjukt dåliga på att kommentera.

God morgon!


Hejsan bloggen!
Har alla sovit gott? 
Jag har gjort det, tillbaka på soffan men som tur är så är den skön att sova i. :)
Ska snart iväg till VFUn, idag blir det vanliga lektioner. Skriver mer sen. KramGabriella
RSS 2.0