090522

God morgon. Mår ala bra. Jag mår bra iaf men är inte sugen på att jobba alls. Men Men vad ska man göra. Ska stänga ikväll så jobbar till 19. men ska ju jobba hela helgen så blir att jag preppar inför i morgon då.
Igår så tvättade jag sen på kvällen stack jag. Benni och John upp till Bennis mamma (som är i stockholm men hela familjen) och lånade grillen, Åt gott och så sen blev kallt så vi åkte hem och kollade på Babylon A.D. men Vin Disel Mkt bra film.

Pusssar

irreterad.

Gahh var precis inne på en tjejs (som jag känner) bilddagbok och hittade min bild. Lagom irreterande, Frågade var hon hade hittat den bilden och nu var den borta. Man ta liksom inte andras bilder sådär därför ska jag böra "märka" mina bilder.Som ovan.

Sitter och kollar lite smått på Rush Hour 2 och dricker vin är ju ledig i morgon så. (:  Ska tvätta i morgon och diska sen får vi se.

God kväll på er alla.

090520

God morgon! Allt bra? Sitter som vanligt och äter frukost och idag blev med macka men kaviar och vattenmelon (: har precis beställt hem de två första twilight böckerna. blec 204 kr för båda och så ingen frakt hihi. Läser en bok nu men det är snart klar. hihi Nää äta upp och sen göra sig i ordning.

Pussar

090518

God morgon! allt bra? Sitter och kollar på Vakna och äter frukost.  ska jobba idag som vanligt ska cykla som vanligt hihi. har inge att skriva faktiskt. därför får det bli få upppdateringar. (:

Puss

090517

Godkväll.
Ett tag sedan nu ja. Jobbar hela tiden typ så orkar inte bry mig.
Varit ledig i helgen, mkt skönt. I fredag så jobbade jag till sju stack sen till pizzerian men Älsklingen, Robin och Linus, åt och drack gott satt kvar till stängning. I går blev det golf med pappa och farfar gick bra 36 poäng fick vi alla, ända minuset var mina fötter som vanligt gick det fyra sista hålen i strumpor. Sen blev det Eurovision och sen sängen. Idag har jag diskat sen kollade jag på Twilight. Sen iväg till mormor som fyller år (: god mat och så. nu sitter jag här ska kolla på Deja vu. jobb resten av veckan förutom på torsdag då är jag ledig.

Köpt ny bil har vi med gjort en Saab 9-5 sportcombi. En röd en hihi
Pussar

090505

God morgon. Sitter nu och äter frukost och kollar på The Tyra Banks Show och där är en tjej som haft sex med 150 killar på ett halvår. =O

jaja jobba idag, Benni är ledig och jag får sjuts till jobbet för det regnar massor! och inte kul att cykla då.
Soffan är helt underbar. (:

Pusssar
RSS 2.0