tisdag.

Hejsan bloggen!
Hoppas alla mår bra i kylan?
Jag mår bra. Idag så ska jag få besök av min basgrupp, vi ska jobba med vårt projektarbete till vår andra delkurs - hållbar utveckling. 
Nä ska äta upp min frukost sen göra mig i ordning. 
Ha det gött!

Kram
Gabriella

God morgon

Hejsan bloggen. Hoppas alla mår bra? 
Själv är jag sjukt trött. 
Kom hem till lägenheten kvart över elva så är ganska trött idag. Nu ska jag gå till vagnen och åka till praktiken.
Ha det bra. 
Kram 
Gabriella

hejsan

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och tar det lugnt. Kom hem i går kväll. Ikväll kommer Pia, Magnus och Stella :) i morgon blir det ner till Malmö. 

Ha det bra! 
Kram

torsdag.

Hejsan bloggen! 

Hoppas alla mår bra? Jag själv har sjukt ont i huvudet. Har haft första dagen på min vfu idag. Varit bra men lång dag. Samma i morgon slutar vid tre tiden sen blir det att åka till lgh och hämta resväska och sen hem. :)
Nu har jag fått min mobil så jag har internet. Så ska komma igång med bloggandet igen. Ska kolla på tv i en halvtimme sen måste jag städa.

Ha det bra 
Gabriella

hejsan

Hejsan bloggen!
Fortfarande inget Internet så därför är det lågt på bloggfronten men så fort jag får det så lovar jag att det ska bli bättre!

Benni har varit här i helgen och vi har tagit det lugnt och så. Varit på bio och shoppat lite. Snart åker han hem. :(
Men jag åker hem på fredag så det är inte så länge jag blir utan honom.

Nu ska jag mysa lite med honom innan han åker sen blir det att lära ca 400 sidor tills i morgon. :/

Kram

Gabriella

tisdag.

Hejsan bloggen!
Förlåt att jag är dålig på att uppdatera men det är så att jag inte har Internet än hemma. Så farfar och farmor håll ut! :)
Sitter i skolan och har föreläsning med väldens segaste föreläsare.
Har kommit i ordning i lägenheten nu så det är skönt. :) Det ligger även snö på marken just nu, ganska kul men det kan sluta blåsa.
Nä nu blev det "rast" ska dricka lite te.

Kram

torsdag.

Hejsan bloggen. Hoppas alla mår bra?
Jag mår bra håller på att packa i påsar eftersom jag inte har några flyttlådor här. Men det funkar ändå. Idag så var det kursstart för andra kursen. Verkade bra :) tar det lugnt just nu, blir skola i morgon eftermiddag sen så åker jag hem! Blir att packa en massa hemma med sen upp igen på lördag. Nu ska jag packa lite till och diska sen blir det slappa framför tvn. 
Ha det bäst!
Kram Gabriella

tisdag.

Hej bloggen! Hur mår alla?

Själv mår man bra, lite seg bara. Vi var uppe länge igår och kollade film och jag vaknade vid åtta och var pigg. Idag så har vi varit i Angered oh hämtat nycklarna till min lägenhet! :) Målarna kom då med så allt blir nymålat tills på lördag när det är dags att flytta in. Så lägenheten kommer att vara fräsch. Sen så fikade vi en sväng på Espresso house. Vi gick en vända på stan sen så gick vi till frissan och klippte mig. Blev jätte bra, är väldigt nöjd. Vi käkade middag på Donken sen åkte vi hem. Vi har bara tagit det lugnt, kollat på film osv. I morgon så blir det att lämna in arbetet och sen ett möte på skeppsbron. Sis ska åka hem med tänkte hon. Nä nu ska jag vara lite social.

Ha det gött! 

Gabriella
RSS 2.0