090430

God morgon. Uppe med tuppen idag för åkte med Beni till jobbet och tog mormor och leifs bil hem för igår började vår bil ryka en massa och förmodligen turbon som rasat. Ska hämta soffan idag så därför så lånar vi leifs bil. (: Ska bli skönt med soffa!!!! (:(: hihi Men men är sjuk, blev hemsickad från jobbet i går och stannar hemma idag får se hur jag mår i morgon.
Frukost nu.

Pussar

090426

God kväll!
Hur är läget? Själv är det sådär. Halsont och haft feber idag men jobbat ändå. Ledig i morgon och tisdag iaf. Har precis klippt Benni och nu ska vi kolla på Pulp fiction och mysa..

Pussar

090423

God morgon. Idag har kunnat sova länge vaknade halv tio sköönt plus att man vaknade av att solen sken. Ledig idag ska hem till mamma och slinga håret. Sen vet jag inte vad jag ska göra.  Igår jobbade jag till nio det var tjejkväll på ÅKG så vi gjorde snittar och lite sånnt. Bena var döda efter 11 timmars jobb så att säga.
Nähä frukost.
Pussar

090418

God kväll. allt bra? Mr bra här lite tött bara. Ska snart sova igår var det kick off mkt najs. jobba idag ganska lugnt så det är skönt. =) ska jobba i morgon med.! Emma kommer hem i morgon!!!! Wiie. hihi.
Nä sängen nu då?
Pussss

090416

God morgon. Ssolen skiner som vanligt börjar bli en vana, farligt sen när det blir dåligt väder peppar peppar. sitter och äter som vanigt, hehe Jobb idag med så det är göttans. Igår fick vi ny toastol, vask i badrummer och nu kran i köket. Sköööönt!!!! och så ringde de om soffan igår vi kan hämta den när vi vill nu. Ska bara ha pengar hehe :P
Nä nu ska jag fortsätta äta. Pussar

090415

Mrgon. Alles Gut? Änså länge mår man bra. Onsdag = snart helg = jobb = pengar + Emma kommer hem. (:
Äter som vanligt när jag skriver. hehe. ungefär som igår blev det idag. Idag är det jobb som gäller. Jobbar till söndag sen är jag ledig mån-tis. (:
Puss

090414

God morgon. Allt bra? Själv mår man bra utvilad och så. Skönt. Idag så ska jag till Förslöv ska köra och handla med mamma och sen ska jag och sis spela golf. Nu sitter jag och äter frukost. "Special flingor med röda bär" med mjälk och fruktsallad som innehåller vatenmelon, vindruvor, äpple och apelsin. mums.
Nää ska fortsätta äta.

Pussar

Måndag (söndag)

Jobb idag med ledig i morgon iaf, skulle varit ledig ida med men åsa ville byta så jag tog passet, peengar. (:
I gårkväll kom min älskling hem, låg och sov men blev väckt av pussar, bästa sättet att bli väkt på. (: Har sov morgon idag tror ni att jag kan sova länge då nej klart jag inte kan.
men men efter jobbet ska vi handla lite sen i morgon ska jag höra med sis om hon vill spela golf. (:

Pussar

Älskar dig!

=)

God morgon. Lite piggare idag, ozzy har inte varit lika jobbig eller jo men jag har vänt mig om och puttat bort honom. Sen har det jävra månen lyst så sjukt starkt inatt med. Skit jobbigt.
Jobb idag mer i går blev det vara till fyra. (:
Sen i kväll/natt kommer Älsklingen hem!!!!!!!! wiiie.
Kunde inte sova i natt var inte trött, jobbigt när man vet att man måste sova. Kollade på The Weding Date igår gullig film. =) Nähä mackorna väntar på mig.

Pussar

Gäsp.

God morgon (gnuggar mig i ögonen) Har ni sovit gott? Det har inte jag, Ozzy har trykt upp sitt huvud i mitt hela natten plus att månen? inte säker lös skit starkt en av gångerna jag vaknade till. Fattar inte vad som tog åt ozzy visst om hann gör det någon nång per natt men konstant varje kvart typ är as jobbigt speciellt när han ska upp halv sju och börjar jobba 8. Blöh. Jeje Äter frukost, mackor och ett stort glas mjölk. (:
Ska fortsätta med det.
Pussar


Ursäkta....

Bloggtorkan, har varken haft tid eller ork. Jobbat och nu en vecka i Åre. Åkte i fredags natt och jag åkte hem i går efter middag. De andra åker hem på söndag. Fan vad jag hatar att vara ensam såhär är van vid att Benni är här ju, helt tyst är det för kisarna sover så mkt till sällskap är de. Kom till Ängelholm i morse Farmor och farfar hämtade, sen åkte vi hem till dem och åt frukost. Sen spelade jag kort med Lena, Skippbo och 31. Jag vann!!! Mohahaha
Sen gräddade farmor pannkakor till lunch sjukt gott men ap mättande. Fick provköra Lenas nya bil hem och sen satte jag igång med att damsuga och torka golv sen ner till affären och hadla lite.
Nu sitter jag här och har sjukt tråkit, hade inte kunnat att bo själv måste ha lite liv i stugan. I morgon blir dt jobb från 8 till 18 nått. Någon som vill göra mig sällskap på kvällen??????

Nä ska kolla på tv, finns inget annat att göra för jag pallar inte att gå ut. (:


Pusssar
RSS 2.0