gokväll.

Så då ska msn snart sätta igång med maten. Blir grönsakssoppa med vitlöksbröd mums. Kanske inte världens exklusiva mat kanske men vi kom verligen inte på något annat. Skulle blivit fest men vi hoppar över det idag. Var som sagt på Familija innan. Köpte en bh och en bikini och trosor till den, onte billigt om man säger så men vad ska man göra lixom. Sen så fick jag en jätte fin klocka av Benni en Jet Set klocka i rosa plast och rosa blingbling.Bild nedanför. I morgon ska jag ner och kolla på sis som spelar Gullbergs. Ne nu ska jag dra mig ut till köket.

Pussar

090228

God morgon! Allt bra?
Så då var vi på sista dagen i denna månaden. Igår så gick det bra på gymmet och sen på plärl pysslet. Sen körde Jag, Benni och sis in till Tapaz och åt, mycket gott!! Idag så vet jag inte vad vi ska göra nu på dagen skulle behöva åka till familija och köpa bhar 50% på allt är där tom!!  Sen ikv blir det nog fest, är inte ett dugg sugen på det alls men vi får se.
Candy min prinsessa har fått feber, min lilla sise. Men har fått medecin och så så det ska bli bättre om någon dag!

090227

Hej hej. allt bra?
mpr bra lite trött. Ska ivä och träna snart och sen ska jag till arbetsförmedlingen. Sen så blir det smyckes pyssel.

Anonym - Vem är du? Har du mail?

Pussar

soffa.

Ungefär sågär vill jag att soffan ska se ut.! anonym....

Knepigt.

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta och radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (utom på fråga 1 förstås)!

 Lycka till!
1. Vad heter du? Gabriella
2. Ett ord på 4 bokstäver? Glad
3. Flicknamn? Gill
4. Pojknamn? Gabriel
5. Yrke? Golvläggare
6. Färg? Gris rosa
7. Klädesplagg? G-string
8. Mat? Gröt
9. Sak i badrummet? Glas till tandborstar
10. Plats/stad? Grevie
11. Orsak att vara sen? Glömde bort det.
12. Något man skriker? Gaahh!
13. Film? G.I Jane
14. Något man dricker? Grönt te
15. Band? Gyllene Tider
16. Djur? Giraff
17. Gatunamn? Gammelvägen
18. Bil? Goggomobil, tysk mikrobil
19. Sång?  Gunilla (gunilla är gansa ful, hon saknar takt och ton...)
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Golf Inte kul att gå själv ju.!

Utmanar : Emma, Lollo och Sis

Mkt bra låt.!

Lyssna på denna!
Dream on - Robyn

Testar.

Testar lite nu
 

anonym.

Vi är ute efter en soffa med shäflong(stavning?!) och är en 2,5 eller 3 a.

090226

God morgon.! Allt bra?
Själv mår jag bra. Tradit väder bara. suugit. Sen så ska jag till mamma och hon ska slinga mitt hår sen iväg och träna. Igår blev det ingen soffa, de var slut. Men blev två nagellack ett korallfärgat och ett ljust ljust rosa och två tunikor från Gina.  Så det vr bra. lite saker från ikea också diskställ och bestickställ, galsskålar till mjöl, socker mm. (:

Pussar

Asså serriöst?!

Varför ska folk lägga i sig hur man "uppfostrar" sina katter.
Citat från en kommentar som jag fick innan.
Kattälskaren
Har man katter på balkonger högt upp så SKA man ha skyggs när. Folk tror att katter alltid klarar sig men de gör de inte.

Men palla er.!

090225

Morgon! allt väl?
Själv mår man bra.! Idag ska vi iväg och shoppa lite kanke en ny soffa tom. =) behövs om man säger så!!!  Benni är ledig idag så det passar utmärkt.! Så det blir en liten utflykt. hihi ozzy är pigg idag och ligger och knorrar som vanligt.!
Nä frulle och sen iväg.!

Pussar

updatering.

Ozzy är hemma och mår relativt bra, ingen fara med honom lite näsblod är vad han fick så vila var ordern. Men ca 500 spänn för att klämma lite och lyssna på hjärtat. Min lilla älskling. men han ligger och vilar och tar det lugnt.

090224

Hej.
Allt bra? Själv mår jag bra men inte ozzy. :/ han trillade ner från balkongen och nu är nosen blodig och ögat rinner och vi försöker få tag i en vetrinär och de är inte tillbaka förrens  halv två. åhh frustrerande min lilla älskling ju. ligger och nyser och piper till ibland.
Återkommer......


--

mätt precis ätit middag blev rester med sallad. hehe Benni sitter och kollar på Cops som jag tycker suuuger men man får offra sig ibland ju. ;) Gör allt för min älskling. ♥ Idag har jag städat i badrummet skurat ordentligt kaklen och under badkaret. Så nu snart så ska vi ta ett mysigt bad. hihi 

Pussar


090223

God morgon. allt bra?
Mår bra här bara lite trött kom i säng vid femtiden. hehe. Men galan var bra gillade Natalie Portmans klänning sjukt fin var den. (: Får se vad man ska göra idag, söka lite jobb och så som vanligt. nu ska jag ta mig lite frukost och chilla lite måste bli piggare asså.

Pussa

gokväll.

Hellu. har precis kollar på Happy Feet. Mycket bra film mysig. (: Snart så ska jag kolla på Oscarsgalan få se hur länge jag orkar har laddat upp med mörkchoklad med apelsin och bubbelvatten med jordgubb och citron.
Undrar vem som har snyggast kläder ikväll.!?

Pussar

090222

God dag.! Allt bra idag?
Själv mår man bra. Typisk söndag bara. Precis kollat på Jumanji så bra den är!!!  Igår så blev det mat hemma hos Birgit och Jan, tacos och så. gott gott sen kollade vi på melodifestivalen men inget som var jätte bra faktiskt. men men nu vet jag varför jag onte kollat på flera år för det är seeegt. jeje.
Pussar

Nya spiror.!

Åhh kunde inte vänta längre utan var tvungen att köpa dem.! Här har ni dem.!!!

090221

God morgon. Allt bra idag?
Själv mår man bra. Fullt med snö ute ju. Sitter här vi datan och alla mina älsklingar litter och sover så söta så. Jaha vad ska man göra idag då har ingen aning. Får väl hitta på något iaf. Igår kväll så blev det Let's Dance och mys. Alltid trevligt. (:
Kanske blir att gå ut och gå en runda i snön eller något sånt.

Pussar

.

Sorry för det korta inlägget. mamma kom ju. hehe. skönt var det att gymma iaf. Sen körde vi till maxi och handlade köpte så att jag ska slinga håret sen någon dag. behövs!!! Idag ska jag väl hänga upp tvätt och strycka lite sen ikväll vad ska vi göra ikväll??
blir inte mycket längre inlägg denna gången heller men ändå. hehe. Benni sitter och busar med katterna. :P söta.



Min älskling

090220

God morgon. allt bra.. ? mår fin fint idag. Ska till gymmet snart. Sen får vi se vad som händer idag/kväll??!!?!?


Pussar

090219

God kväll. Blir ett kvälls inlägg idag.
Hur mår alla idag? jag mår lite sådär, känner mig lite småsjuk. Men men överlever. Idag har jag och Benni varit på väla, hittade ett par skiiit snygga skor som jag ska köpa så fort jag kan. =) Mamma ringe när vi var på väla och sa att vi får en ny säng i inflyttnings present.!!! Wiiiie no more back pain. ohh yä. Ska bli så skönt asså.

Fick hem andra säsongen av Heros idag.!! woho kollar på det nu. =) Love it.

Pussar

090218

God morgon. Allt bra?
Själv mår jag bra lite morgontrött bara. Ska snart gå och ta frukost. Benni ska köra iväg till helsingborg snart och jag ska damsuga och lite sånt sen i eftermiddag så ska jag till Björkhagen till kuss, hjälpa till och så, ska ha ferre ikväll. Så det är göttans najs najs. Får ta och ringa farmor och farfar och tigga sjuts sen. hehe.
Nä magen kurrar nu.
Ha det göttans.


Pussar

Nytagen med camen. Bjuder jag på :P

Kisarna


Foto: Candy Bild: Jag



Foto: Ozzy Bild: Jag

Slut.

Helt slut i kroppen efter träningen, var inte alls på humör men det känns så jäkla bra efteråt. : ) Idag stack jag, Benni och sis in till stan och fikade. Mys sen körde vi och handlade och sen hem till mamma. Sen till träningen för mig och mamma. Så nu sitter jag här medans Benni diskar sen ska jag laga mat, kycklingcurry och ris mums. sen ikväll så blir det grönsaker och dippa. mums igen :P

Nu ska jag gå ut i köket och börja med maten.

Pussar

090217

God morgon bloggen!
Allt bra idag? Själv mår jag bra. (: Sitter och äter frukost nu ska nog ut och gå en runda och ta lite foton. Sen så ska vi träna vi tre. (: I morgon blir det fest hos kusse. hihi ska bli kul.

Hörs sen.
Pussar

090216

God morgon!
Hejsan alla allt bra idag? Själv mår jag mycket bättre känns knappt något i ryggen längre. Igår blev en slappe dag kollade på serien Merlin, mycket bra serie. Handlar om den unga Merlin(trollkaren) och unga Prins Artur. Hur deras historia börjar tillsammans. mycket bra. Ska kolla lite idag, men ska till Förslöv vid tolv ska vara nere på Fif kulan eller vad det heter den nya byggnaden ska visa hur man enkelt gör sina egna snycken och så. Hoppas någon kommer så det är inte bara jag och syster. haha. Nä nu ska jag ta frukost. Får se vad det blir idag.
Hörs senare.
Pussar


Bild Jag

090215

God morgon. Eller förmiddag.
Allt bra idag? Själv har jag pissigt ont i ryggen (måste ha ny sääng!!)
Igår var hur mysigt som hellst.
Vi åt trerätters bestående av:
Toast med sallad och hemmagjord skagenröra
Stekt fläskfile i sås och ugnsbakade grönsaker
En rosa portions psinsesstårta med jordgubbsfyllning.

Mycket gott vill jag säga och allt gjorde jag själv. Sen efter maten så kollade vi på melodifestivalen första gången på flera år för min del iaf. Sen blev det Bruce allmighty(stavning?) som alltid är bra. hehe

Nu ska jag lägga mig ner och försöka få min rygg att sluta göra ont iaf.

Pussa

förberedelser.

Har förberett mycket inför ikväll. Har fixat efterrätten helt klart, förrätten ska läggas upp och köttet till varmrätten ligger i marinad. sen är det att skala potatis, morrötter och fixa rödlök. =) Hoppas bara att Benni tycker om det också. (:
Vad gör ni ikväll på alla ♥ans dag?

Pussar

090214

God morgon.! Allt bra såhär på alla hjärtans dag?
Själv mår jag fin fint. =) Ska äta en liten bit sen tänkte jag gå ut och gå en runda. (:
Eller så blir det tvärt om. hihi
Pussar

mysis med kisarna

sitter och kollar på lets dance med kisarna som ligger och sover. Benni är i stan och spelar biljard. Ska köra och hämta sis sen hon är hos en kopis ikväll och mammis och pappis är ute och äter.


Foto: Candy och Ozzy Bild: Jag

.


Bild: Jag

090213

OMG Fredagen den 13e idag. Haha skit samma det var samma datum när jag tog studenten så jag ser det positivt. = )

Hur mår alla idag?
Jag mår bra sitter och väntar påatt mamma och sis ska komma och hämta mig.
De kommer snart.

ÄLSKAR min Benni.!!!!♥

Pusssss

natti natti

ja nu är det dags att gå och lägga sig. Ska upp i tid i morgo  och träna ju. Ska bli skönt ska köra som fasen, hoppas sis får prova på med. Hade varit kul. Sen blir det ju av till väla som sagt. Har faktiskt inte varit där på länge. Får se om man hittar något till sig själv.
tycker ni lärsare är dåliga på att kommentera. lite tråkit ju. = /
Vilka är ni?

Är nyfiken, har alltid varit och kommer alltid att vara. hehe

Pussar

Chicco.!


Foto: Chicco Bild: Jag


Foto: Chicco  Bild: Jag


Fina Chicco.!

jäkla huvudvärk.

den vill inte försvinna asså. Dricker vatten och tagit panodil men den jävlen släpper inte. Fia kom hit innan och fikade mkt trevligt. =) Pratade och sånnt och fia köpte ett antal bhar som jag inte jan ha längre. :P
I morgon blir det gymmet och sen väla med mamma och sis. Ska hitta något till benni min käresta :P det är ju alla hjärtans dag på lördag plus att vi har rtt år och åtta månader :P
Men frågan är vad händer i morgon??

Pussar

090212

Godmorgon.! Allt bra? Själv har jag lite ont i huvudet men inget allvarligt. Pappa ringde mig innan och sa grattis på namsdagen, och mitt svar har jag namsdag!? Japp Evelina är det idag så jag har namnsdag idag. =)
Ska ta frukost nu och kolla på skidor och sen diska.
Puss

Lite bilder.


Foto: Hamnen i Ranarp Bild: Jag


Foto: Ranarpstrand Bild: Jag


Foto: Ranarp Bild: Jag



Vad tycks?

Puuh

Precis rensat i gaderoben, sheet med kläder man har som man inte använder eller passar. jeje sen kasse till sis och en ska slängas. Var en runda hos mormor och leif fikade och satt och pratade. Trevligt trevligt. Fick ont i huvudet nu. jobbigt värre.
Puss

Godmörra.

Hejsan bloggen. Allt bra idag? Själv mår man bra. Vi har tom vaknat i tid för en goångs skull. =P Ett pluss är ju att det är ca en dm smö och att det söar fortfarande. (: Ska ringa till mormor sen och se om de är hemma om de är det så blir det en sväng in till dem. =)
Ska äta nu. Pussar

inte många timmar kvar..

Nej det är det inte sista timmarna på jobbet nu. Sitter och har min sista rast. Men jag deppar inte för det. =) Man måste se det från den ljusa siddan, jag kan bättre och förtjänar bättre. Ringde igår till Ängelholms golfkrog och pratade med hon som ska ta över det hon ska ringa mig i början på mars men det verkade positivt. (: Hoppas på det bästa iaf.
Hur mår ni idag då? Hoppas allt är bra iaf.
Sen efter jobbet slutar tre ska jag och mamma träna inte benni han har ont i ryggen.=/ Stackare,
Ska bli skönt att träna var ju några dagar sedan.

Nehe nu ska jag ta de sista minuterna på min rast och chilla lite sen ska jag tillbaka in och jubba.


Pussshaj

Dags att sova.

Time for bed. Benni ska massera min onda rygg nu. Sov gott för det ska jag göra! Upp vid sex och jobba sista passet ever på Espressohouse. Sen gymma efter det med mamma och Benni. Sov gott alla.! Pussar


hihi puss

Raw comedy club.

Kolla på det!! Femman nu 21.55. (:
Özz och Johan Glans Ikväll. Mohaha bästa =P Haha
Fan man måste gå coh kolla på det live någon gång.
Puss


Frisk luft.

Har precis kommnit hem från Förslöv. Varit ute och gått där med Älsklingen. Ställde bilen hos mamma och pappa sen gick vi en runda upp till skolan och ner till Farmor och Farfar ficl lite julmust och pretade lite bara. =) Sen gick vi upp till mamma igen och vi( jag och mamma) körde och köpte pärlor för på måndag nästa vecka ska vi ha lite på planen i den nya bygnaden, göra halsband, armband och örhängen och så. Så ska jag och mamma hålla i det. Nu ska jag ställa mig och diska sen blir det pannkakor. Mums.

Pusshaj'


090209

Hallå. Allt bra? Här är det förkylt som vanligt så det blev ingen träning idag. Får bli i morgon. Får gå ut och gå en runda ist. Sitter nu och äter frukost. Sen får vi se vad vi ska göra idag.
Puss

.

Hehe somnade innan jag och Benni asså. Vi sov väl i tre fyra timmar och senbeställde Benni pizza och jag en sallad. =)
Har sånn konstig kännsla är trött och pigg och rastlös på samma gång.

090208

God morgon.! Eller middag! Mår alla bra idag? =P
Jag mår mycket bra faktiskt med take på gårdagens förfriskningar. = ) hehe Hade mycket trevligt igår.
Lite seg men det rä ju normalt. (:
Nu frukost.

Puss

090207

Goddag! Läget?
Själv är jag förkyld men mycket bättre. =)
Har jobbat hela dagen kom hem för en halvtimme sedan. Ska snar gå coh duscha och göra  mig i ordning och sen laga mat. sen vi 8 ska vi upp till Lollos pappa för förfresta där. =)
Pusshaj

Älskade varmbad.

Åhh precis tagit ett långt varmt bad. Sjukt skönt asså. Snart ska jag börja göra mig klar sen ska vi köra till mamma och pappa för att hämta dem. Min tur att köra ikv. Ska ju ändå jobba i morgonbitti så det är lika bra. =)

Foto: Segelstorp Bild: Jag

090206

God morgon.!
Allt bra.? Själv mår jag bra. Halsen gör inte ont längre utan är bara grötig. Så det är skönt iaf. =)
Idag så ska vi på kalas men inte förres klockan sju. Så vad händer tills dess? Ingen aning. Och det suuuger. Benni ligger och sover och katterna likaså. Tradigt. men men.
Ha en bra dag.!

Puss

God Natt.

Dags att sova. God natt. hoppas bara att halsjävlen blir bättre.

Herregud asså.

OMG har ni sett Sveriges värsta bilförare? Shhheeetans asså. Helt galet så dåliga man kan vara. Hur kan de ha fått sina körkort. Hahaha

Intesserad?

Någon som är intresserad av en oanvänd Calvin Klein BH i storleken 80D men observera att storleken är liten.
Jag vill ha 100 Kronor för den. Skriv om ni är intresserade. Färgen är aprikos.


tråk.

Har så sjukt tråkit asså. Blää vill ha ett jobb nuu.!!!!!! Ingen som har något över till mig?
Har bakat idag blev skockerkaksmuffins med hallon i, mycket goda.! =)
Har typ bara kollat på Knight Rider idag. Benni är och tränar nu följde inte med för vill att halsen ska bli bra innan helgen som sagt. Undra hur mycke te jag har drukit denna veckan asså. haha flera liter skulle jag tro, ett fullt glas är tre dl och jag dricker minst fyra om dagen så då har jag altså drukit ca fem liter te denna veckan. haha galet ju. Men det är ju så gott. =)

Har en fråga till er. Vad vill ni läsa om?

Puss

090205

God morgon.
Hur mår alla i viterlandet? Själv har jag hosta men den börjar bli lite bättre. Hoppas jag iaf. Ska snrt ta lite frukost sen ska jag klä på mig och gå ut och fota lite. =)
Få sätta mig och kolla om det har kommit in några nya jobb att söka.


Pussar

Candy






Lekte lite med bilden.

Vad tycker ni?

090204

Hejsan.
Hur mår alla?
Själv mår jag pissigt, har ont i halsen och fryser och svettas i omgångar. Vill inte bli sjuk. Ska dricka te och kolla på tv och bara ta det lugnt. Måste ju vara frisk i helgen, eller hur!?
Idag körde jag och Benni en runda till Halmstad. Ett stopp på Chili vid Eurostop och köpte en fruktskål i silver mycket fiin. Plus att jag hade presentkort så jag fick en krona tillbaka. = ) Mee like presentkort.
Sen körde vi in till centrum och gick och kollade i affärer. Så började det snöa och det är så mysigt att gå på stan när det snöar. =)
Sen fick jag ett sms att mitt uv filter till kameran hade kommit med =) göttans. Mycket bra! En billig försäkring som man säger.
Skålen

.


Foto: Jennifer S


Foto: Jag Bild: Jennifer S


-

Stack iväg till gymmet, det var skit skönt körde överkropp och mage idag. Tog tio kilo eller vad det är mer på allt än vad jag brukar. Kommer ha träningsverk i morgon tror jag. Hehe Blir kanske en runda i morgon med om min hals vill släppa. Fått hosta och det gör ont i halsen jätte jobbigt. Sitter och dricker te nu så hoppas det blir bättre. Sitter och kollar på Bygglov nu. Så mcyket bättre än Äntligen Hemma.!
I morgon får vi se vad som händer, kanske en lite dagsutflykt. = )

Pussar

090203

Goddag!
Hur står det till? Själv sitter jag och överväger om jag ska åka och träna själv eller inte blir nog att jag åker. Det är ju skönt att träna! Mamma är sjuk och Benni är sjuk sä därav träna själv. Sen ska vi ner en runda till Båstad och kolla på deras projektutställning tänkte vi. Eller jag tänkte det iaf, får se om Benni följer med. Vi har suttit nu och kollat på knight rider den nya då inte 80-tals versionen. Den är mycket bra! Jag hade också velat ha en bil som kör själv och pratar med en.
Nu ska jag gå och byta om och köra iväg till träningen.
Puss hej.

..


Candy


Ozzy

Måndag.

Hellu. Läget alla?
Själv mår man bra. Sitter och söker jobb som en galning. har sökt tre jobb idag blir förmodligen fler sen. Har även hängt upp tvätten och satt igång en ny maskin. Ska snart gå ut med soporna.
Ska tilla lite på smallville med så bra den är. =)
Ha det bra.!

Kram

Söndag.

God morgon.!
Sitter här och ska snart äta frukost en grov macka med sallad, kalkon, gurka och ost = ) och ett glas te.  Mums. Nu ska vi kolla lite på Oc och sen blir det en städ och disk söndag. Inte jätte kul men måste göras.



Puss
RSS 2.0