Dags att lägga sig.

Ska snart gå in och lägga mig i sängen och försöka sova. :)
I och med bloggbytet hoppas jag att ni blir bättre på att kommentera och att det ska fungera!

Vad tycker ni om denna sidan? Bättre? Sämre?

Sov gott alla!

Kram

Gabriella

Testar.

Då ska vi se om detta fungerar. :)
Har flyttat alla inlägg från den gamla bloggen till denna så läs denna istället nu! :) ska bara fixa designen sen med.

Ha det bra.

Gabriella

Måndag.Hej bloggen. 
Hur mår ni?
Jag mår bra, är lite seg bara. 
Är på väg hem till lägenheten för har precis lämnat av Jennifer vid stationen. :) hon har varit här sedan i fredagskväll. :)

Vi har ätit gott, gått på hem och villa mässan, bio, stan och chillat. Som vanligt alltså när hon kommer upp. :)

Idag ska jag skriva klart det sista arbetet för denna kurs, har ca en sida kvar att skriva. :) skola i morgon som avslutar denna kurs. Skönt!!!

Har bestämt mig för att flytta bloggen men set tar tid så finns här så länge! :) 

Ha det bäst! 

Kram

Gabriella

tankar..Sitter och funderar eller har funderat på det sedan igår om jag ska byta tillbaka till min gamla bloggadress på blogg.se men jag vet inte riktigt.. de har inget verktyg för att föra över mina inlägg från denna bloggen så då får jag kopiera alla inlägg jag skrivit här och publicera dem igen där.. vad tycker ni? 
Hjälp!
Kram
Gabriella

flyttar blogg..

Flyttar hit min andra blogg hit men det tar sin lilla tid för jag kopierar alla inlägg därifrån och publicerar här igen.. ha tålamod annars gå in på gabriellasvensson.blogspot.com så länge!

Uppstart igen.Hej bloggen. 
Dags att ta tag i dig igen. :)
Har haft lite semester från bloggandet när jag har varit hemma. Har firats av familj och vänner och fått en massa fint!!Jag har även mys en massa med katterna då Ozzy knappt lämnat min sida. :)
Har precis haft redovisningar i skolan hela dagen. Det har gått bra! :)

Nu ska jag hem och skriva två uppgifter idag och i morgon tänkte jag. :)

Syster min kommer i morgon kväll och helgen kommer bestå av bio och gå på hus och hem mässan. :)

Men vi hörs!

Ha det bäst!!

Gabriella

Måndag.God morgon. 
Mår ni bra idag? Jag mår bra. 
Sitter och äter frukost. Ska vara på skolan vid nio. Men lektionen börjar inte för än 13.00. Grupparbete innan lektionen. 
Sen blir det zumba ikväll. :) ska bli skönt att träna igen efter helgens uppehåll. :)

Ni får ha en bra dag!

Kram

Gabriella

från badet igår. :)

[Image]

Söndag igen.


Hej bloggen. 
Hur mår ni? Jag mår bra. 
Sitter i soffan och chillar. Älsklingen åkte hem för några timmar sen. Vi har haft en bra helg mest har vi tagit det lugnt. Var en sväng på Naturhistoriska museet en sväng med. 

Ikväll blir det att laga mat och kanske ett bad. :)

Skola i morgon. 

Men vi hörs. 

Kram

Gabriella

Fredag!God morgon. 
Hur mår ni idag? Jag mår bra! Det är fredag och Benni kommer ikväll! Innan dess är det grupparbete i skolan, dammsuga och träning som gäller. :) är på väg till skolan nu. :)
Sjukt kallt idag nu är det verkligen höst! Brr har tom mössa på mig. 

I helgen ska vi bara ta det lugnt och mysa. Blir kanske en sväng till Naturhistoriska museet. Vi har inte varit där än. :) 

Men vi hörs. 

Kram

Gabriella

får ta en sommar bild och drömma mig tillbaka. :)

[Image]

OnsdagHej alla. 
Hut mår ni? Jag mår bra sitter och väntar på vagnen som ska ta mig till träningen. Blir ett pass afro idag. :) blev ingen träning häromdan pga av att spårvagnarna strulade så den var jätte sen alltså kunde jag inte komma till passet i tid. Störigt. 

Men men nu är jag på väg dit iaf. :) 
Fick värsta städrycket när jag kom hem från skolan så har börjat plocka undan och börjat stryka tvätt tom. :) ska fortsätta efter träningen när jag kommit hem. Då blir det att stryka klart tvätten och så. :)

Idag har vi haft föreläsning om tvätt. Inte så jätte kul. Första halvtimmen pratade föreläsaren om vatten. Ett citat
"is flyter på vattnet" - nähä? Gör det? 

Ja inte så jätte givande. Men men. 

Snart helg igen och då kommer min käraste pojkvän upp! Längtar!!

Men ha det gött. 

Kram

Gabriella

Tisdag.God förmiddag. 
Hur mår ni idag då? Jag mår bra. Är på gång till skolan börjar 10.15. Efter skolan ska jag fika med Mikaela som åker här ifrån snart. :( blir att säga hej då. Sen blir det hem och plugga. 

Men vi hörs! 

Kram

Gabriella

Lördag.Hej bloggen. 
Hur mår ni? Jag mår bra. Skrev ett inlägg igår som bara försvann. Konstigt. 
Jaja är på väg hem från stationen för har lämnat av syrran som varit här sedan i går kväll. Vi har chillat och varit på Liseberg. :) sista helgen för denna sommar säsong så det var ju tvunget. Tyvärr var atoms fear stängd för typ tredje helgen i rad! Men allt annat åkte vi typ. :) 

Ikväll ska jag inte göra mkt. Ska nog ta ett bad och kolla lite serier. I morgon blir det plugg på dagen och sen avslutningsfest på Liseberg. :) ska bli trevligt. 

Men vi hörs i morgon. 

Kram

Gabriella

årets sista åkband.

[Image]

Torsdag.God morgon. 
Hur mår ni idag? Jag mår bra. :)
Ska snart iväg till skolan går till tre idag. Sen blir det zumba ikväll ska bli kul. :)
Vädret är som så att det regnar. Ovanligt va? 

Ni får ha det bra så hörs vi!

Kram

Gabriella

Onsdag.God kväll bloggen.Hur mår ni idag? Jag mår bra! Är rastlös ikväll igen men samtidigt trött. Gahh blir galen. Har tränat idag ju två pass blev det ett core och ett afro. :) Skönt.I morgon är det skola igen och då är det intro av kursen Boende. Verkar ändå helt okej, litteraturen är lite rolig så som så byggdes staden, köpa kör och rent hus slaget om den svenska dammråttan.Intressant om man säger så. :)
Nu ska jag försöka göra något. :)
Ha det bra!
Kram
Gabriella

Rastlös.
Gud vad man kan vara rastlös på kvällarna då.. Hoppade träningen idag då jag kände att halsen inte ville riktigt än. Men i morgon blir det dubbla pass men de är bara 30 min per pass så det passar bra! Men intensiva kommer de att vara ha jag en känsla av. Så det är gött. Så jobbigt när man väl börjar komma in i träningsrutiner så blir man sjuk, så klart.. Men men det är bara att köra på! Mina kanelbullar blev mycket bra måste jag få säga! Leilas recept använde jag mig av vilket var väldans bra! :) Sitter i soffan och kollar på Hairspray. Sjukt bra film. John Travolta i rollen som mamman! Klockrent! Se den om ni har chansen till det!

Nu sitter jag och bara "ordbajsar" och vet inte riktigt vad jag vill egentligen. Men men vad ska man säga?[Image]

Sov gott alla
Kram 
Gabriella

Tisdag!Hej på er!Hur mår ni idag? Jag mår bra idag! :) Var på maxi innan och fick äntligen köpt smör! Äntligen!! Nu kan jag baka bullar! :)Så idag blir det att städa, diska och baka kanelbullar. Det är ju trots allt kanelbullensdag idag! Ikväll blir det träning - afro power dance! Ska bli skönt! Sen blir det afro i morgon förmiddag och zumba på torsdag! 
Nu ska jag börja med disken!
Vi hörs!
Kram
Gabriella

Måndag..
God kväll bloggen!Hur mår ni idag? Jag har en huvudvärk som inte vill försvinna och det är jobbigt.Annars idag så har jag varit i skolan och avslutat första kursen av denna terminen. Det har varit en sjukt intensiv kurs men mycket att göra. Men den har varit intressant och så. Har nu två "lediga" dagar innan nästa kurs sätter igång.

Kom på lite till min önskelisa med och det är presentkort på IKEA och SF. :) 
Vi hörs i morgon!
Kram
Gabriella
[Image]såhär när hösten är här så kommer en vårbild!

Söndag.

Hejsan bloggen!Hur mår ni idag? Jag mår bra. Sitter och pluggar.Nu har vi gått in i oktober helt sjukt vad fort tiden går.. Snart födelsedag och allt! Så med tanke på den så kommer en liten önskelista![Image][Image]
Så för er som inte riktigt vet vad bilderna föreställer är en Dramaten(rosa), ett objektiv Nikon AF-S DX 35/1,8 G finns på cyberfoto, hello cupcake av leila, säsong 8 av NCIS, säsong 3 och framåt av CSI. Sedan önskar jag mig presentkort på Ticket till resor och pengar om ni inte vill köpa något av dessa sakerna!
RSS 2.0