Helgen.

Fredag:
Åkte in till centralen cirka en timme innan familjerna skulle komma för att läsa lite litteratur, så köpte en kopp te och satte mig där och läste. Sen mötte jag upp familjerna och det blåste storm i Göteborg blandat med regn. Härligt som vanligt. Vi gick till hotellet ca 150 meter bort och chekade in. Upp till rummen och ställa in oss. En del av oss åkte till Bagaren och Kocken för att handla lite, älskar den affären! Vill ha allt i den affären! Vi åkte tillbaka och konstarerade att gå till liseberg i detta väder var inte något vi ville göra. Så vi bestämmde oss för att vänta med Liseberg så vi skulle äta någon stans. Vi gick till Nordstan och Pizza Hut. För mig som äter kolhydrater var där inte mkt att välja på men det gick bra ändå med att välja en sallad till ist. Sen gick vi tillbaka till hotellet och satte oss å pratade och drack gott.
Lördag:
Upp 7.30 för att gå till gymmet som inte var mkt att ha så där var vi inte länge. Frukost och sen göra oss i ordning för en dag på stan. Senare blev den sen sväng om Liseberg och vidare till restaurangen vjag hade bokat bord på dock hade restaurangen tagit påuter på aatt få ick vänta i cirka 45 minuter på att få vårat bord. Men maten var väldigt god!
Söndag:
Frukost först sen så gjorde vi oss i ordning, packade ihop allt. Gick till nordstan för lite shopping. Sen vid 14.42 så åkte de hem.
Helt enkelt en mycket bra helg!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0