Woohoo

13 juni 2008

Den 13 juni närmar sig snabbt, och därför ska Du få en del information om vad som ska hända.

Champagnefrukost i Stadsparken kl 07.00

Traditionen bjuder att studenterna samlas till champagnefrukost i Stadsparken kl 07.00. Polisen har åter gett tillstånd, vilket kan bero på att tidigare champagnefrukostar skötts föredömligt av alla medverkande.

Samling klassvis kl 10.00

Klasserna möter sina mentorer i salar enligt nedan. Slutbetygen, med en kopia, delas ut i färdigadresserade kuvert. Från och med nu ansvarar varje elev för betygshanteringen.

Fotografering

Fram till lunchen ni bokat på någon av stadens eminenta restauranger kommer en fotograf, anlitad av elevrådet, att ta studentfoto i stadsparken. Schema för detta viktiga förevigande presenteras nedan.

Lunch

Det är fritt efter fantasi och saldo att arrangera en deliciös måltid tillsammans med inbjudna lärare/mentorer. Någon/några i din klass bör redan nu reservera bord, om det inte redan är gjort.

Återsamling kl 13.30

Kl 13.30 återsamlas ni alla i det klassrum ni hade på förmiddagen. Det är nu dags att snygga till sig inför le grand final i aulan. Dit ska ni gå senast 13.50 och 14.00 ska alla vara på plats.

Ni får inte ha studentmössan på huvudet (gäller i aulan) förrän gymnasiechefen anbefaller "Mössan på!". Vidare gäller att den som av någon anledning måste lämna lokalen under pågående avslutningsprogram inte kommer in igen.

Aulan kl 14.00

Avslutningen i aulan är något alldeles extra, den vill ni absolut inte missa!

Placeringen i aulan framgår nedan. Den klass som går ut först från Parkskolan sitter längst fram i aulan och kommer att lämna aulan sist, när den glada vandringen mot Parkskolan tar vid kl 14.40. Där, i trapphuset och korridorerna, fyller klasserna på efter hand, placerar sig så att uttågsordningen inte rubbas.

Utsläpp kl 15.00

Det Stora Utsläppet börjar kl 15.00. Den dagen har NI "utsläppsrätt"! Ni kommer att tåga ut från Parkskolan i ordning enligt nedan.

Gå längs den markerade banan och stanna först på anvisad plats. Be föräldrar, släktingar och vänner att uppträda med respekt och vänta med att gratulera tills klassen har kommit på plats.

När ni hyllats av hänförda släktingar och vänner, går ni  i rask takt med tutande orkester Östergatan mot apoteket, ut på Storgatan mot Stadsparken, där ni viker av mot Parkskolan igen. Rektangeln är sluten!

Parkering

Alla tjusiga bilar som ska frakta hem er ska parkeras på mejeritomten vid matsalen. Observera att inga fordon är tillåtna i studenttåget genom staden! Sök efter parkeringsplats i god tid, det kan bli ont om plats.






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0