Torsdag eller?

Jobbat ett antal dagar eller rättare sagt 8 dagar i rad så kanppt koll på dagarna längre. Har varit helt död o veckan somnat halv 8 och sånt varje kväll ungefär. I går var vi på ikea en sväng för att hitta ett skåp eller något att ha i köket iom att här är typ ingen förvaringsplats överhuvudtaget. Det kommer att bli en svart billy hylla med glasdörrar med jubileumsmönstret på glaset. snyggt iaf. Hittade en klocka med osm vi ska ha på en vägg till köket. (: Har inte skrivit något om mina presenter än ju, har inte fått alla iom fest på lördag men har fått följande:
En assistent (:(: av mammis och pappis
Presentkort på Kicks av älsklingen
Golfklubba och fin fin talvla av sis
1000 kr av morfar och anita
100 kr på väla av mormors syster.
Kommer som sagt mer på lördag förhoppningsvis. (:

Gokväll!

20!!!!

Äntligen!!






Nackdel ska jobba idag. :S


Äntligen fredag?

Eller. Känns som en vanlig dag iom man ska jobba i ett x antal dagar till innan man bli ledig. suuuks. men men pengar i kassan är det inget fel på. Nä ska gå in i duschen och sen till förre och lämna kläder och lite wii kanske iom sis köpte det igår. haha. sen till stan köka och mariokart hos linus. (:(:

ajajaj

HAr så sjukt ont i bena idag, har inte jobbat på några dagar och så blir det 10h idag så det känns. Precis kommit hem från Maxi, har varit på "kundkväll" bjöds på osttallrik, cider, tacos, godis, kaffebröd mm. gottit plus att man fick 5 % på allt med.! Helt slut är jag ska ta ett långt bad och sen är det kriminal minds. Skönt med lön i morgon iaf. Nu ska jag gå till badet!



Dagen kvällsmat

Stekt kotlett med rödvinssås och kokt potatis och kokta morötter.

Rödvinssås
Gör såklart egen. jag tar vad jag ha hemma så idag blev det rödlök,morot och purjo som jag fräser i olja har lite tomatpure i ochså. Sen så häller jag på socker och låter den karameliseras (bli brun som knäck) sedan häller jag på vinet. Jag låter vinet koka ner till ca hälften och häller sedan på köttfond och vatten och låter det koka. sen så silar jag av såsen och reder den så den blit tjock och god! (: Jag reder den med majzena som jag blandar med vatten.

Börja alltid med såsen sen så skalade jag potatis och morötter och kokar de tillsammans onödigt med två kastruller. Sen steker jag kotletterna så de får en fin yta och sen så lägger jag in dem i ugnen i ca 150 grader så de får bli klara där.
Sen är det bara att äta! (:

Smaklig måltid!

Önskelista.

Lite av det jag önskar mig!

Onsdag

Hur mår alla idag? Mår bra har varit effektiv idag, gick upp vid halv nio tog en lång och skön dusch sen åt jag mannagrynsgröt med lite jordgubbssylt. Mums. Sen tog jag mig i kragen och rensade i garderoben la sommarkläder i en låda som ska ner i förrådet och en kasse som ska till syster och en kasse som ska slängas. Sen tog jag tag i alla papper och räkningar som är betalda och som ska betalas och satte dem in i pärmar och så. Allt var klart tio över 11 stolt! Nu sitter jag här och försöker komma på vad man mer ska göra idag. Benni tog bilen och tvättar den så är hemma själv med kisarna. I morgon blir det jobb igen ska bli skönt. Börjar sju för vi har snittar som ska ut i morgon vid 10 så det är bra. Bra med timmar! Nästa vecka blir det att jobba hela veckan för Malin och Chris ska vara lediga. (: Sen så fyller jag ju år på söndag!!! Hela 20 år blir jag, helt galet nu lämnar man tonåren och går in i vuxenlivet på riktigt. Får ta och gå till systemet på måndag eller något istället haha. Ska ju jobba hela helgen med så det är ju inte jätte kul men man måste och jag är van har jobbat de senaste tre födelsedagarna så. Men fest blir det ju det är ju ett måste det blir helgen efter. I morgon ska jag och mammis och sis in till maxi och handla lite det är kundkväll så man får en massa mat och 5% på allt med hehe.


Goddagens

Hur står det till med alla idag? Själv mår man bra. Har precis kollat på Seven pounds mkt bra film med Will Smith. (: Idag har jag inte gjort mkt faktiskt och det är rätt skönt att bara ta det lugnt och så. Ska ner till äffären en sväng sen och handla lite till maten. Idag blir det Curryräkpasta :P hehe. Funerar på om jag orkar rensa min gaderob men vet inte riktigt vad jag orkar idag kanske tar det i morgon istället iom att jag är ledig då med. hehe

Dagens kvällsmat.

Ja idag blir det minivårrullar med nudlar och grönsaker. mums. hihi.
Har inte orkat städa gaderoben eller rensa bland papperna haha men får ta tag i det i morgon. Har gjort en massa annat idag ändå så det blir bra. Benni har damsugit och torkat golv och jag har fixat med papper och med datan. Plus kollat på ett avsnitt av top model 13 med KORTA modeller. Gillar!
Får väl ta tag i maten då kanske.
Sen efter maten vet jag inte vad vi gör kanske spelar lite buzz eller något sånt. csi premiär ikväll klockan nio iaf ett måste.
Åhh måste berätta om en sak jag köpte på bion i fredags ett salt eller vad det är med smör smak som man ska ha på popcornen och det blev jätte gott smakade den i gårkväll! mums 


Dags igen då?

Så då är designen ändrad vad tycks? Tänkte om jag ändå ska ta tag i bloggen igen så kan jag lika bra ändra den med nytt och så. Blev nöjd med den iaf. Nu är det måndag och jag är ledig har varit uppe sen 8 och diskat och pysslat med bloggen. Jaha vad händer idag då är ledig idag och imorgon, det börjar bli mindre på jobbet och då är det jag som drabbas såklart. Men ska prata med A-kassan sen om man kan stämpla upp till heltid. Hade ju varit bra för trivs ju på Åkagården så vill ju helst inte behöva hitta ett nytt jobb. Idag är det städning och rensning som gäller här. Papper ska ordnas och kläder ska vikas och rensas ur gaderoben. Ska käka lite först känner jag blir kyckling och bacon sallad mums. Super gott och enkelt att göra.
Hörs mer sen när jag har tagit mig igenom kläd och pappershögarna här!




 

RSS 2.0