Lördag, känns som torsdag.

Hejhopp.

Hur står det till i mellandagarna?
Jobbat idag, öppnade gick bra.
Sen körde jag och Benni till expert och köpte ett hemmabiosystem och ett strykjärn. =) Alltsammans gick på runt 1100. :) najspris.
Sen körde vi och handlade mat och ett UNO som vi snart ska spela så fort benni är klar med meckandet. hihi lyssnar förmodligen på körslaget.

Pussar

Hihi

Hejsan. allt bra idag? Själv är jag trött. Gick upp kvart i sex för att åka till elgiganten på mellandags rean. Köpte en systemkamera :) Hihi sen så fixade jag så att jag fick ny mobil. Iom att jag hade haft min andra i 18 månader. :) Nu sitter jag på grodlår och timjan med bennis släkt. Puss och kram

Juldagen.

God dag!
Hade ni en bra juafton? Jag hade en iaf! Fick massor saker jag önskat mig.! Soda Stream Pure mkt fin och gott blir det med! Gjutjärnsgryta från sjäppshult. Skidställ, vågtång, Leilas Bok x2 Den ena med en personlig hälsing från henne. =)=) "Bli en drottning i köket Kram Leila" Stog det! Fick av lina och johan den andra av benni snutten fick även en jätte fin berlock till mitt Thomas sabo armband får snat köpa nytt det är fullt.! Fick presentkort som mamma och pappa ska köpa av mig för i morogn är det mellandagsrea och jag har ögonen på En systemkamera och snart har jag pengar till två tredjedelar till den =)=) naaajs. Haha tomten kom igår och var väldigt kramig han kramade mig och sis varje paket oh lyfte up pappa. haha
Ikväll/eftermiddag så ska vi till farmor och farfar för lite julklappar och lutfisk mums. Mycker najs.
I morogn blir det att gå upp tidig och åka och ställa sig utanför affären och vänta. haha
Sen blir det ner till båstad för träffa bennis släkt. fullt upp helt enkelt. =)


Pussar

God Jul!

GOd jul mina kära läsare.! Nu ska jag pussa lite på katterna. sen vid två kommer mammis och pappis och hämtar oss för en jul inne hos Theo! Mkt mysigt.

Emma tänker på dig.! Pusss

Söndag kväll.

Väntar på att glöggen ska bli varm vi ska snart kolla på Walk the Line. Vi har precis ätit Kycklingfile fylld med basilika och ost och klyftpotatis och morrötter och örtsås till det! Mums. Jobba i morgon och på tisdag sen är det Julafton vi ska var hos linda och johan.
Var där och fikade idag Linda har fått vattkopper(vattenkopper?).Har bara tagit det lugn idag, längesedan jag var ledig samtidigt som älskling. Nää nu ska jag gå ut och pussa på honom.


Puss haj

Fredag..

Hellu. Hur står det till.? Mår bra här. Typ precis kommit hem från mamma och pappa. Varit på väla och ikea med mamma idag. Sen stack vi hem till dem och jag spelade guitarr hero. =)
Ska in till stan sen äta och till någon. Snart julafton. wiie. hihi
Pratat med Emma idag. =) Alltid trevligt.! hihi

Puss

Torsdag.

God morgon bloggen. sitter och kollar på Top model, ska snart ta frukost blir flingor med mjölk och sylt och en apelsin :) blev några över sen igår när jag dekorerade med nejlokikor. Luktar underbart här inne. Ska jobba sen 13.00 - 18.00 blir att träna sen efter det, var ett tag sedan och det behövs. Sen är jag ledig i morgon jobabr på lördag sen ledig på söndag. Fick det nya schemat igår =/ typ ett pass i veckan suuuks. jeje ska leta jobb som vanligt. Nä nu är jag hungrig för första gången på två veckor, dags att äta.
Beni är så söt härromdan så kom han hem med rosor till mig =) sötnos. Ozzy ligger och drömmer sidan om mig, han sparkas och det rycker i morrhåren. hihi söt han är.

vår fina gran.

Tisda...Nej onsdag.

Klockan är ju snart två. är inte ett dugg trött. jeje tur man börjar två i morgon då. Sitter och kollar på smallville nu. Sjukt bra den serien är asså. Jeje. Vad här hänt idag? jo har gjort en dörrkrans som inte hänger på dörren men ändå. Köpt och klätt julgran. =) vår första. hihi

Nää ska kolla vidare på serien.!

Pusss

hehe mobba inte den.

Måndag.

God dag!
Hur sår det till idag.?
Själv har jag ont i lillfingret :/ men men.
I helgen så har jag jobbat. har gått bra. Är ledig idag och i morgon. I morgon ska jag och mamma göra julkransar. Hihi.
Idag ska jag bara ta det lugnt kolla på smallville, har fakstiskt slagit in alla julklappar eller alla och alla men ändå. = )
Ha en bra dag.

Färgade linser?

Gratis färgade linser? Why not?

www.fargadelinser.se

Fredag.

Ska snart äta frukost, vaknade upp och det var snö på marken =) hihi mysigt. måste gå ner och hämta mina känger i källaren.
stängde igår gick bra, hade sjukt ont i bena bara. jeje.

ska ta frulle nu. höres.

Emma.!

Gahhh Emma åker på söndag... Hur ska jag klara mig utam min älskade bästaste vän som finns i heeela världen. Vet inte riktigt hur jag ska klara av fleera månader utan dig. kommer vara super tomt utan dig. Kommer ringa dig så ofta som möjligt. Känns som en bit av mog som försvinner, blir helt tårögd när jag sitter och skriver här nu. Kommer alltid finnas för dig gumman, det vet du! Älskar dig av hela mitt hjärta.!

Din bästa vän nu och föralltid. :)
Gabbi

Hej hopp.

sitter på hotellrummet och ska snart sova.
Är i göteborg just nu för er som inte vet.  =)
Idag så har vi varit på Liseberg underbart fint där är. (:
I morogn blir det shopping shopping. :D hihi nä snart är det dags att sova känner jag. ska upp vid åtta och duscha och sen blir det frukost vid nio.:)

Saknar min Benni så mycket. 
Älskar honom.
Saknar misarna våra med. = )

Puss och kram

Morgon.

Nej ingen god morgon Kenny är sjuk på jobbet så jag får hoppa in jag om skulle göra så mkt idag..

Men men Pengar iaf.

Ska käka frull nu..

Ha de.

Jul jul strålande jul.

Dags att ta sig i kragen kanske och börja bli mer ativ igen.

Idag har jag varit ledig sköönt efter en helg med massa jobb.
Chillat idag kollat smallville, diskat, tränat handlat lite och så.
Ledig i morgon med.(: Emma kom gära upp = )

Helgen var som sagt jobb, Igår julskyltning as mkt att göra bästa söndagen ever om man säger så.!

I helgen som kommer blir det Göteborg med Mammis och pappi, sis och fam Carlsson. Enligt tradition.Benni ville stanna hemma så man tvingar ju inte honom....

I morgon ska jag sitta och pula lite med desingnen förnya bilder och så =) lite juligare med kanske eller vad tycker ni?

Benni sa att det inte var jul förrens dagarna innan juafton och frammåt. men jag tycker det är jul heeela december. vad tycker ni?


God kväll alla.!


våra sööta kisar. :)
RSS 2.0