onsdag

Hejsan bloggen!
Hoppas allt är bra med alla?
Jag mår bra! I morgon kommer Benni! :D
Idag så har jag:
Varit på Basgrupps möte
På den sista föreläsningen för denna kurs
Dammat
Dammsugit
Tvättat
Duschat
Diskat

Hihi. :) Nu sitter jag och äter och kollar på Biggest Loser på femman sen blir det Idol.
I morgon så har vi seminarium mellan 13-16. Sen kommer Benni någon gång på kvällen. Ska bli skönt, är ledig på fredag med! :)

Kram
Gabriella

tisdag..

God kväll bloggen!
Hoppas alla mår bra?
Lite huvudvärk har jag men annars är det bra.
Idag så har jag varit i skogen och fotograferat till forsknings projektet som jag var med i. Kul.
Sen åkte jag och skrev på kontraktet. 1a november får jag nycklarna. :D
Efter det åkte jag ner till nordsatan och gick in på telenor och beställde en IPhone 4, den kommer om 4 veckor. :) längtar.
Åkte hem och plocka undan lite, blir att dammsuga i morgon och tvätta.
Nu ska jag kolla idol och sen ska jag läsa lite tills i morgon.

Kram

Gabriella

lägenhet!

Jag har fått en lägenhet! Den jag var ute och kollade på i Angered! Ska skriva kontrakt i morgon! Woho! 1 a november är den min!

Söndag = pluggdag

God dag bloggen!
Hoppas alla mår bra. Får ju inga kommentarer :PJag mår bra iaf. :) Söndag som sagt ska sätta mig och läsa i min "tunna" bok. Ska läsa den tills i morgon för vi ska diskutera den på seminariet. Har varit en sväng på Bokmässan idag, sjukt mkt folk var där. Efter 1,5 timme så gick jag hem igen, nu har man varit på det iaf. Har en tendens att glömma bort bloggen på helgerna, förlåt farfar ;) hehe.

Men ska vi se i fredags så stack jag till nordstan, var där kl 07.00 hittade ett par skor och lite handukar(bild kommer längre ner) . Sen var det skola från 08.45 - 15.30. Hem och duscha och göra sig i ordning sen gick jag hem till Lisa, börjar få lite lokalsinne här uppe iaf. hehe. Hos Lisa så käkade vi, blev thaimat. Sen satt vi och pratade och drack gott, vi hade planer på att gå ut men vi alla blev så sjukt trött och sega så vi sket i det. Sen igår så sov jag väl till typ halv 12 sen stack jag ner till stan och köpte lite kruslitteratur från en tjej. Sen träffade jag kusin Johanna som var uppe i götet. :) Gick en sväng på stan och käkade med Johanna och en kompis till henne. Sen åkte jag hem och gjorde inget vettigt restan av dagen/kvällen.Nu ska jag hugga tänderna i min lilla bok. :) 
Kram

torsdag.

Goddag bloggen!
Hur står det till?
Själv mår jag bra! :) Ska snart sätta igång med att plugga lite tänkte jag. Ska sätta igång lite skön musik och sen blir det att plugga lite. Blir att hoppa i sängen i tid ikväll för Femman Huset på Nordstan har 20% på allt i vissa affärer och det börjar 07.00, Jag och Ellen ska stå och hänga på låset typ :P Ska köpa skor iaf och kanske någon snygg topp/tunika/klänning. :) Ska ut med tjejgänget i morgon vi ska äta och förfesta hos Lisa sen ska vi till Push. :) Men först en heldag i skolan i morgon börjar 08.45 och går till 16.00 låång dag helt enkelt. I morgon är får jag CSN igen fick det i Måndags med, sen får jag lönen från Åkagården för det jag jobbade i Augusti så jag inne på kontot och fick mig en smärre chock. hehe en positiv sådan såklart.! Blir att sätta in all lön på sparkontot! :).

Nu kallar studierna!

Gabriella

xdtg

Hejsan bloggen.
Mår alla bra?
Det gör jag börjar bli lite trött nu, sitter och kollar idol och äter tacochips med salsa. :) Gott
Var och kollade på lägenheten, den var helt okej så det blir att tacka ja till den! :) Sen återstår det att man ska få den med. Hade varit skönt att ha något eget. Plus att den är stor nog om Emma kommer upp och pluggar! :P Så man kan dela på den!
Infon var helt okej, mkt som man hade fått reda på innan eller via deras hemsida. Blir nog bra.
Nä nu ska jag kolla idol och sen sängen. Skriver i morgon igen. :)

Gabriella

god morgon..

Hopas alla mår bra?
Mår bra och är uppe i tid. :) Woho pluspoäng till mig själv. :D
Sitter här och äter frukost just nu, ska glo ett avsnitt av Merlin och sen ska jag vika tvätt och dammsuga och torka golv! Sen blir det ju info på vfu platsen. Sen kl 19.00 ska jag kolla på en lägenhet ute i Angered. Amanda är snäll och följer med! Alltid bra att ha någon med sig!
Nä nu ska jag äta klart sen ta tag i saker och ting.

Kram

Gabriella

tisdag igen..

Hejsan bloggen. Hoppas folket mår bra?Jag mår bra, lite seg bara. Ska kolla klart idol sen in i duschen och sen sängen och kolla på Merlin på datorn. :) Idag har jag haft en föreläsning, intressant förutom föreläsaren som stod och gäspade och lite sånt. Sen åkte jag och Amanda till Maxi och handlade och så när vi satt oss på spårvagnen som ska ta oss från maxi så hör vi ett meddelande:-Vi har just nu ingen ström, så vi kanske kan bli kvar här ett tag. Kul jätte kul, så jag och Amanda började gå mot korsvägen, efter halva vägen så hoppar vi på en fullpakackad buss. :) Men vi kom hem iaf tog typ en timme längre.I morgon ska vi till vår "VFU" plats fast jag ska vara ute i kungsbacka så ska vi på info i stan.Vi ska vara där vid 13 så jag sak träffa nikolina vid brunnsparken halv.
Ska gå upp i tid så jag kan dammsuga. :P Behövs verkligen. heheNu blir det idol sen duschen. KramGabriella

måndag.

Hejsan bloggen! Hoppas allt är bra? Själv mår jag bra lite seg bara. Men har ätit lite och ska sova i tid!Helgen var bra! Men gick lite för snabbt som vanligt. Födelsedagsfirandet var mycket trevligt och jag hoppas Emma var nöjd med alla presenter!Idag så var det föreläsning om teoretiska perspektiv på lärande- kunskapssyn i förändring! Intressant. :) Sen var det att äta lunch och sen gick några från vår seminariegrupp till universeum, för vi hade gratis inträde idag. :) Det var kul, många fina djur. :) Tog en del foton. (:I morgon börjar jag inte förrens klockan ett. Skönt med lite sovmorgon.Ha installerat min nya skrivare/kopiator/scanner. :) Mkt bra! Sitter med Super Stars i bakgrunden, ska läsa lite tills morgondagens föreläsning! Åh har förresten beställt ett par glasögon till! Pilot style på dem. 
Ska nog slå en pling till Benni med!Kram
Gabriella

fredag

Hejsan bloggen! I'm home! :)
Hoppas allt är bra med alla?
Jag mår toppen, sitter här med mina glasögon på mig och pluggar. Sitter och skriver ner diskutionsfrågor från Imsens bok elevens värld. Börjar med det så får man det "viktigaste".
Hann inte blogga igår, fullt upp hela dagen. Gick i skolan mellan 9-15 sen tog jag tåget 15.42 hem.
Har mkt inplanerat i helgen. Idag så ska jag och mamma och sis till Fia och lilla Eddy. :) Hälsa på och se hur de bor iom att vi aldrig varit där!. :)
Sen ikväll ska vi hem till Pia, Magnus och lilla Stella! :) Ska äta och chilla helt enkelt. :)

I morgon på dagen blir det IKEA,väla och så :)
Kvällen firar vi Emma och sen blir det utgång!

Söndag ska jag bara umgås med min älskade sambo/särbo. Åker hem på kvällen.

Så blir nog inte att jag skriver mer i helgen för kommer helt enkelt inte att ha tid! :)
Ha det gött!

Gabriella

..

Hejsan bloggen!
Hoppas allt är bra med er?
Själv är det bra förutom denna huvudvärk men men.
Varit på information idag och VFUn(praktik) hamna ute i kungsbacka, :/ har mailat och frågat om jag kan få vara på skolan inne i centrum istället så vi får se..
Shiet nu började det åska och blixtra och det känns som det är nära. :S nu regnar det som bara den. japp det är nära, blixtrade och muller direkt efter. Får stanna inne ikväll. :)
Ska städa och packa och plugga. :) I morgon åker jag hem! Woohoo. Ska bli skönt.
Mycket inplanerat bara.. Får se om jag åker hem på söndag eller på måndag. :)
Nu ska jag sätta igång musik och börja städa!!

Gabriella

tisdag.

Hejsan bloggen.
Hoppas allt är bra med er?
Fortfarande ont i huvudet men vad ska man göra när man glömmer sina glasögon hemma. Idag så har jag haft två föreläsningar en info om VFUn och sen en om juridik för pedagoger. Ska snart laga mat tänkte jag, sen blir det att läsa tills torsdagens föreläsning.
Varit och handlat presenter idag! :) Längtar tills i helgen!!!


Nu ska jag laga mat. Laxpasta. :) Mums.

Gabriella

sova..

ja nu är det dags att sova, upp i tid i morgon för börjar 8.00. Jobbigt värre.
Sov gott alla.!

Gabriella

måndag.


Hejsan bloggen.
Hoppas allt är bra med er?
Själv mår jag bra, trött bara.

Åkte hem i fredags eftermiddag och åkte hit igen i går kväll. Orkar inte berätta om vad vi gjort men det var skönt att åka hem iaf. Åker hem igen på torsdag och det r tur för glömde mina glasögon så har lite huvudvärk idag.
Skulle ju köpa skrivare i helgen men det blir att jag får en i tidig födelsedagspresent av mamma och pappa. Vi ska köpa den i helgen. :)
Nu ska jag lägga mig ner och vila mitt huvud lite sen blir det att plugga ikväll.

Ha det bra.
Gabriella

fredag

God morgon.
Hoppas alla mår bra?
Själv är jag trött, blev inte sent igår men man har haft mycket i veckan så man blir trött.
Ska snart byta om, idag är det höst här uppe. Vet inte hur vädret är hemma i Skåne?
Idag så är det föreläsning som sagt en timme sen ska jag träffa basgruppen och diskutera lite om föreläsningen. Sen ska jag och Amanda äta lunch.
Ikväll blir det att städa här hemma och kanske plugga lite, men mest ta det lugnt. :) Ska bli skönt med en hemma kväll. I morgon ska jag nog träffa Helena och umgås lite med. :)

Nu blir det att klä på sig.!

Gabriella

gonatt

Hejhopp i lingonskogen.
Snart dags att krypa till kojs. Kom hem från ett tag sedan från bowlingen. Gick väl bra, första serien 149 poäng och hade bara sista rutan i andra och då hade jag 139 poäng. Så det gick bra.. De andra skulle ut men jag pallade inte har förläsning klockan 9 i morgon bitti, som varar i en timme. Sen har jag inget förrän vid klockan ett. Sen blir det att plugga i helgen och ta det lugnt. :)

Nä nu ska jag kolla lite CSI innan sängen.
Saknar min Benni så sjukt mycket just nu! Hem om en vecka! Räknar ner!


Gabriella

torsdag.

Godmorgon Godmorgon!
Hur mår alla?
Själv mår man bra! Sitter och äter frukost, ovanligt där ja. :)
Idag så blir det föreläsning mellan 11 - 13 sen ska vår basgrupp träffas och diskutera föreläsningen och så. Sen blir det hem och skumma igenom elevens värld tills morgondagens föreläsning.
Efter det blir det att gå hem till Amanda och förfesta lite innan bowlingen.
Tänkte att jag skulle köpa mig en skrivare, ska göra det när jag fått lönen eller csn pengarna. Tänkte jag!

Nähä, skriver kanske mer i eftermiddag

Gabriella

onsdag

Tänk för en vecka sedan så började skolan. Det går snabbt. :)
Idag hade vi föreläsning och sedan basgruppsarbete, vi skulle berätta om våra egna erfarenheter av lärandet. Mycket bra uppgift
I morgon så är det föreläsning och inläsningstid. Sen på kvällen är det discobowling.
Ikväll är det övningsittning med tema TOGA. :)
Ska träffa några tjejer och ta en cider eller något innan.

Nä nu ska jag göra mig färdig!

Gabriella

kvällen

God kväll.
Just nu sitter jag och kollar på Idol, det är ju uttagningar ända gången man kollar på det!
Har pluggat effektivt i 1.5 timme innan så förtjänar lite tv tittande. :) Ska läsa lite till tänkte jag men man måste pausa!

Idag så träffade vi vår seminariumgrupp, vi kom fram lite vad vi i basgrupperna ska göra och så eller vi bestämde själva hur vi ska göra. I morgon är det föreläsning och har skummat igenom litteraturen idag tills dess. Sen kollat på "uppgiften" vi fått till föreläsningen.

I morgon är det även övningsittning med våra phaddrar. Kostar hela 40 kronor och då får vi mat och efterrätt! :)

Nä nu ska jag sitta och garva/njuta av idol!

Vilka är ni som läser bloggen då? :)

Gabriella

tisdag.

God morgon!
Hoppas ni mår bra?
Sitter och dricker mitt morgon te, har precis ätit klart frukosten så nu sitter jag och dricker teet jag fick av Jennifer sjukt gott. Idag börjar jag inte förrens klockan ett, går till fyra men det är lugnt. Igår tvättade jag, väldigt moderna tvättmaskiner som väger tvätten och räknar ut tvättiden efter det. :P hehe
Så nu fram tills jag ska iväg till skolan så ska jag diska och gå ut med lite sopor och sådant.
Kvällsmaten ikväll bli kyckling curry med ris. :)

Men skriver med i eftermiddag. :)

Gabriella

måndag

Hejsan!
Hoppas allt är bra med er?
Själv mår jag bra.
Idag så började skolan på "riktigt" Vi träffade vår seminarium grupp. Vi är trettio personer i gruppen och så delades vi upp i sex stycken basgrupper med fem i varje. :) Så i morgon är det eftermiddags "lektion" för mig. Så ikväll blir det att plugga lite och tvätta. Laga mat med så klart! Sen blir det att prata med Älsklingen med!

Ha det gött!

Gabriella

helgen.

God kväll!
Hoppas allt är bra med er?
Själv är det helt okej, lite seg bara. Tänkte summera helgen.

Fredag
Var på ett seminarium vid ett i skolan. Efter det stack jag till stationen och hämtade Jennifer. Vi åkte hem med hennes packning, jag fick lite fina grejer som te, nagellack och ansiktsmask. Sen åkte vi in till stan, jag visade skolan och fixade mitt lånekot.vi åkte sen och handlade mat och så till kvällen. Vi stack hem och lagade mat och det blev svensk hängmörad ryggbiff med potatisgratäng och bearnaise. Sjukt gott. Sen satt vi och kollade på film och chilade.
Lördag
Vi gick upp vid tio tiden och gjorde oss i ordning och åkte sedan ner till stan. Vi åt frukost på Le Croissant. Sen gick vi runder på Nordstan och fixade present till mamma. Vi åkte hem, åt lunch kolade lite film, lagade mat sen åkte vi in till centrum och kollade på bio. Vi såg Vampyrer suger, den var så dålig att den blev bra. Hem och ner i sängen och sova!

Söndag
Vi gick upp vid åtta, lagade frukost. Plockade i ordning, diskade och dammsög. Sen vid halv elva kom mamma och pappa. Vi åt frozen cheesecake och tog det lugnt. Sen tog vi spårvagnen till Liseberg. Sen har vi åkt karuseller och ätit gott och bara umgåtts hela dagen. Nu siter jag och kollar på tv och äter popcorn.

Vi hörs i morgon.
Gabriella Svensson

fredag

God morgon! :)
Hoppas alla mår bra?
Det gör jag! :) Vi hade pubrunda igår med nollnigen. Helt okej men lite stressigt tyckte jag att det var. Kom in på ett ställ köpte sin dricka och så fem minuter så skulle vi gå vidare, "ingen alkoholhets var det ju" jaja blev ju att man stannade längre. Vårt uppdrag var att vi fick ett gem och vi skulle byta upp det till jaa det bästa man kunde få. Sen samlar GudPhaddrarna på Reklam glas och barslängar med logga på. Vi fick ihop en del tycker jag. :)
Sen gick vi till Torsdagsklubben på Parken. Vi hade tur, vi kom så pass bra att vi fick tacobuffe inte världens bästa men man fick mat i sig iaf. :) Sen gick vi vidare till studentpuben, en lokal i en källare inget vidare men de sålde 50cl dricka för 20 kronor så vafan. sen vid halv tolv gick vi hem eller inte alla men vi var fyra tjejer iaf som gjorde det. Så hem i sängen och sova var det.


Idag så kommer Sis upp :D
Ska bli kul att ha henne här i helgen och söndag blir det liseberg med sis och mammis och pappis. :)

Idag vid ett så ska jag och Amanda på några seminarium. :) Om lite info om allt mellan biblotekskort till anteckningsteknink. 

Nu ska jag äta frukost.


Kram 

Gabriella

första dagen i skolan avklarad

Ja så vart man hemma från första dagen i skolan och första dagen av nollningen.
I förmiddags var det skola, sjukt mycket information så det var helt sjukt. Folk från alla ställen informerade. Mycket papper osv. :)
Sen var det hem och äta sen iväg till pedagogen och så var det dags att vara med på nollningen. :) Kom med en tjej Helena, som jag träffade igår med som också ska bli hemkunskaps lärare. Så det är kul! :)

Nä nu blir det time out och sen sängen. Skola vid nio i morgon bitti sen pubrunda i morgon med nollningsgänget : Får Fan (grupp fyra Four Fun) :P

Gabriella Svenson

första dagen i skolan

Jappidag är det dags. Börjar bli lite pirrigt men skönt att känna någon iaf. Sitter och grundar med en god frukost.
Idag börjar nollningen som sagt ska bli intressant. Har ingen aning vad som kommer hända. Det står på schemat attdet är stadskamp vad det nu innebär.

Nä nu ska jag göra mig i ordning : )

Kram

Gabriella
RSS 2.0