söndag.

Hejsan bloggen.
Hoppas alla mår bra? Själv mår jag bra. Förlåt alla men framförallt farfar och farmor att jag inte har bloggat. Har varit mycket i helgen. Benni har varit här. Vi har inte gjort så mycket bara umgåtts och ätit gott osv. Varit på stan och handlat lite, Benni köpte sig en vinterjacka på Dressman. Sen fick jag ett spel av honom till mitt Wii. Fick även 300 på kicks av honom. Idag så har vi varit ute och gått vi gick ner till Sahlgrenska för ska dit på kursuppstarten på torsdag. Så vet man var det är! I morgon så ska jag först il artisten och träna på gestaltningen som vi har på eftermiddagen. Ska sedan hämta nycklarna till lägenheten och sen iväg till skolan för själva gestaltningen. Sen hämta upp sis på stationen lite efter fem! jag är ledig på tisdag ska bara klippa mig så det är gött! Sen på onsdag så är det bara en liten sak med skolan. Så kommer ha mycket tid med sis! :) 
Ha det gött!
Kram Gabriella

onsdag

Hejsan bloggen.
Hoppas alla mår bra?
Själv mår jag bra.
Idag så har jag varit ledig. Har läst basgruppens arbeten som vi ska granska tills i morgon så det är gjort. Í morgon ska jag klippa mig vilket ska bli sjukt skönt.
Tack farmor, farfar och Lena för korten! :)
Nu blir det tv sen sägen.

Kram Gabriella

min dag.

Ja då är det slutet av min födelsedag.
Den har varit helt okej. Tyvärr så är man ifrån sin familj och så.
Dagen började segt, äta frukost i sin ensamhet på sin födelsedag är inget att rekommendera Sen drog jag ner en sväng på stan, köpte en skalkniv och ett Nitendo Wii (tvspel) plus ett spel till mig själv i födelsedagspresent! :)
Efter det gick jag till skolan ochträffade basgrupen, blev inget långt möte men ändå.
Åkte hem och Louise kom och fikade, fick toffifee :) mums
Sen blev det kvällsmat på Johannebar med Amanda som jag fick fina muffins- och ischokladformat plus ett choklad av. :) Åt ananasglacerade ribs! Mycket gott! :) När vi ätit klart kom Lisa och joinade. Drack ett glas vin till sen gick vi hem till Amanda för popcorn och allmänt snack! Najs :P
Nu ska jag lägga mig och sova. På torsdag kommer Benni upp! :)
Allt detta skrivs på farfars begäran så alla vet! :) hihi

Ha det bäst!
Kram Gabriella

grattis...


Ja då var det min 21 födelsedag...
suger att vara utan familj. :(

söndag.

Hejsan bloggen.
Hoppas alla mår bra? Själv mår jag super. Arbetet är klart för granskningsseminariet, så det är mycket skönt!
Idag så har jag städat och bytt lakan. Ska kanske baka en lite kaka eller något. Sen i eftermiddag så ska jag hem till Louise. Vi ska läsa varandras arbete och chilla.
I morgon så är det min födelsedag… så får väl se vad som händer. Ska träffa basgruppen iaf vid 12. Vi ska prata om vår gestaltningsuppgift. Sen vad som händer mer är en annan fråga. 
Nu ska jag baka något gott!

Ha det bra!
Kram Gabriella

torsdag.

Hejsan bloggen!
Hur mår alla?
Mår bra men denna text alltså, börjar gå framåt nu men innan gick det inte lika bra… Men det är bara att bita ihop så får man det att funka helt enkelt. Har alltid varit trögstartad speciellt nu när man har typ ingen aning om hur det ska se ut eller vad de är ute efter. Ska försöka skriva klart analyserna ikväll, sen om det blir så är en annan femma men ska verkligen försöka. Har precis duschat det var mkt skönt. : ) Ska snart fixa mig en kopp te och ett samtal från Benni. Sen blir det tillbaka till skrivandet. Idag så har jag varit på min nya VFU plats och ätit lunch. Verkar bra! :) Sen var jag på en workshop efter det så åkte jag och handlade. Undrar vad man ska göra i helgen förutom att skriva klart arbetet. Jaja nu ska jag försöka återgå till arbetet, håll en tumme farmor. :P 
Ha det bäst!
Kram 
Gabriella

onsdag

Hejsan bloggen!
Hoppas alla mår bra ikväll?
Jag mår bra, lite små stressad inför examinationsuppgiften bara. Men det går framåt i alla fall.
Idag så har jag varit på en workshop kan man nog kalla det. Efter det så var jag på ett utvecklings samtal med min VFU samordnare, gick bra tog inte så lång tid så det var ju bra. Suttit ikväll och skrivit lite på min text, det är svårt väldigt svårt. Men denna är bara en av många så man lär sig efterhand hoppas jag! Fyller år på måndag, har en känsla av att det inte kommer bli världens bästa födelsedag känner jag. Man vill umgås med sin familj och så men det är bara att ta det som det kommer. :) 
Nu ska jag titta lite på tv sen blir det sängen. Ska upp i tid och skriva på arbetet, sen blir jag bjuden på lunch på min nya VFU skola sen är det två workshops som jag ska gå på med. 

Ha det bra!
Kram 
Gabriella

lördag

Hejsan bloggen!
Hoppas alla mår bra?
Själv mår man bra! Är hemma i skåne nu vilket är skönt! Solen skiner och det är ca 5 grader ute nu. Mycket skönt. Kom hem i torsdags, tog det lugnt och så. Igår så var vi hos Linus och spelade Wii. Idag vet jag inte riktigt vad som händer återsår att se.
Sitter nere hos farmor och farfar nu, vi har fått super god fika som vanligt! :) Nu är man mätt.

Skriver mer sen

kram¨

Gabriella

onsdag...

Godkväll!
Hoppas alla mår bra?
Mår bra. Idag så var det sista dagen på VFUn känns både bra och dåligt, det var precis ni i slutet man har börjat lära känna barnen och dem en. I morgon så blir det skola, känns konstigt men är i morgon sen är jag ledig ett tag. :P Åker hem med 13.47 tåget i morgon. Ska bli skönt att träffa alla igen.
Nu kollar jag på Berg flyttar in, hon är hos Anja Persson

Kram

Gabriella

tisdagkväll

Hej blogen!
Hoppas alla mår bra?
Själv mår jag bra, sista dagen på praktiken i morgon skönt och lite konstigt. För det är precis nu man börjar komma in i det. Men men.
Ska åka hem på torsdag!!!! Woohoo!
Kollar på Sverige - Holland går bra ju.. ska snart sova känner jag. tänkte bara lugna farfars nyfikenhet! :P (skojar med dig farfar! kul att du läser!)

Kram
Gabriella

kväll--

hejsan blogen!
hoppas alla mår bra?
jag mår bra är trött bara. börjar bli segt nu på praktiken, känner att jag inte trivs där så mkt just nu. men det är ju bara tom onsdag så det är skönt.
Nu blir det tv och chill.
Kram
Gabriella

söndag.

God middag!


Hoppas alla mår bra?


Jag mår bra seg för att det är söndag.


Hoppas det gick bra på golen farfar!? :D


Igår kom tjejerna hit! Mycket trevligt! :) Vi åt tacos och snackade. :) Jag gjorde en super god fördrink till oss eller jag tyckte det. Abolute Mango och jordgubbs drinkgrejs och sockerdricka. Super gott! Tjejerna stack vid 23 tiden då var vi alla sega. Jag kollade lite på tv men somnade, vaknade vid två och gick och borstade tänderna och somnade igen i sängen denna gång.


Idag vet jag inte vad jag ska göra, blir kolla film och chilla får se om jag åker ner till stan en sväng..

lördag.

God dag min kära blog!
Hoppas alla mår bra denna fina lördag?
Jag mår toppen. :)
Fått sova ut ja ända till halv tio, kan inte sova länge längre. Solen skiner här i Göteborg och det har den gjort hela dagen! Idag har jag städat och varit iväg och handlat till ikväll!
Fixade så jag har självscanning på MAXI här med. Skönt! :) Har precis gått ut ur duschen och ska snart göra mig i ordning. Frågan är vad man ska ha på sig ikväll. det löser sig nog snart.
Ska gå och byta om nu.

Ha det bra!
Kram

Gabriella

fredag!

hallå bloggen!
Hoppas alla mår bra?
Jag mår bra. Är lite seg bara.
Idag så var det praktik igen. Slutade klockan två. Sen åkte jag och handlade Åkte hem och började plocka undan och så. Har precis ätit det blev stekt lax med kokta morötter och kall sås. Håller på att tvätta med just nu. Är på de sista maskinerna nu. Ska ta och städa badrummet med idag sen damsuger jag i morgon. I morgon kommer tjejerna hit och vi ska äta tacos och bara umgås. Snacka av oss lite. Ska bli roligt!!
Ska byta vfuplats till nästa gång nu är det bestämt! Så skönt! Kommer ha mycket HK enligt hon jag har pratat med på den nya skolan så det ska bli kul! :D
Åker hem nästa torsdag tänkte jag sen ska jag vara hemma till tisdag ungefär, ska jobba med min examinationsuppgift hemma tänkte jag.

Nu får det räcka för idag!

Kram
Gabriella

torsdag

Godkväll bloggen!
Hoppas alla mår bra?
Jag mår bra inte lika trött som i går.
Idag har jag varit på vittra som vanligt denna veckan. Ska vara där tills på onsdag nästa vecka. Har pratat med en som har "hand" om vittra här. Ska förmodligen få byta skola till nästa period! Så det ska bli skönt! Kommer fortfarande vara en friskola men förmodligen inte samma koncept som vittra plus att det är i centrum!
Idag har jag äntligen fått ha hemkunskap! Första och sista gången på denna praktiken. Men det var kul! Tur man har en utbildning iaf, för jag har typ hållt i lektionerna! :)
Sitter och kollar på Robinson och äter popcorn! Ska lägga mig i sängen sen och chilla.
Ha det bra!

Kram
Gabriella

onsdag..

Hejsan bloggen.
Hoppas alla mår bra.
Jag mår bra, är trött bara. Mycket nytt och många uttryck att ta in och funderingar.
Regnar ute nu, är bara seg. Tänkte bara visa lite livstecken..

Gabriella

måndag..


Hejsan bloggen.
Hoppas alla mår bra.
Mår bra lite slut i huvudet efter första dagen på VFUn. Ja som sagt så var det första dagen på praktiken idag. Intressant säger jag. Skillnad på Komunal och Friskola om man säger så.
Det som är dåligt än så länge är att de har en dag i veckan med Hemkunskap och läraren är inte utbidad. :S Gahh frusterande.
Men men.
Nä nu blir det tv och mys med Benni som åker hem i morgon bitti.

Kram
Gabriella

söndag.

Hejsan bloggen!
Hoppas allt är bra?
Mår bra här. :)
Idag så har jag och Benni varit på Liseberg för en sista åktur iår! Inget folk var där och längsta kö tiden var typ 10 min. Benni hade turen och kamma hem stjärnvinsten på Toblerone och en lite påse Tvist eller vad det heter. Jag vann inget :( men men vi hade kul ändå.
Sen åkte vi hem och Benni lagade mat : Tacos! Mums. Nu sitter vi med vars en dator i knät och är inne på nätet. Vi ska snart kolla på film på tvn. :)
Sen blir det upp i tid och VFU i morgon! Spännande.

Ha det gött!

Kram
Gabriella

lördag.

Hejsan bloggen!
Hoppas allt är bra?
Här är det mycket bra! Förlåt (farfar) för att jag inte bloggat på några dagar.
Igår så var jag och Benni en sväng på Ikea, köpte lite grejor till den nya lägenheten, lite glas och bestick. Sen åkte vi och handlade på Maxi. På kvällen så gick vi på bio Inception, med Leo Di Caprio. Helt okej film, speciellt när vi inte betalade något för de. Sen gick vi och åt på O leary´s. Gott. :) Åkte hem och tog det lugnt resten av kvällen!
Idag så ska vi ner till stan och gå rundor lite, sen ikväll blir det inflyttningsfest hos Helena och Johan. :)
Nu ska jag göra mig i ordning.
RSS 2.0