ozzy



Ozzy med mobilkameran. (:



Ännu enn mobilbild av ozzy.

090318

God morgon. Ursäkta för den dåliga uppdateringen i helgen men hade annat för mig, ont i magen och packa flyttlådorna. På lördag flyttar vi på riktigt och det börjar bli tomt här nu. På lördag så ska vi även till Ikea och köpa sängar (: wiie
Nää frulle och så nu. Ska jobba idag, så det är gött.
Pussar

090315

Hejsan. Sorry att jag är seg här på bloggen men min mage är fortfarande kans. skit jobbigt. jeje har diskat och Benni damsuger. Sen ska vi handla och sen är det bara att börja packa ner saker i lådorna. :P börja lite smått idag. ska Flytta ordentligt på lördag och söndag. =)

Pussar

090314

Hejsan. allt bra? Inte här åt nog något igår som har gjort att min mage är helt körig. skit jobbigt.
Idag så har vi beställt soffa. woho. Stor soffa med divan.

Ska dra ha de.

090313

God morgon eller nej inte god, snön ligger kvar, tur att jag inte ska cykla  idag. Vid halv nio så ska vi till vår ny lägehet och kolla något eller vad det nu var. haha. jaaja frukost.  Sen jobb såklart.!

Pussar

Varför?

Snö? Neeej, VAr ju solsken i morse. blöhh. fryser som fasen ska laga mat nu.
Pussar

090312

God morgon allihopa! Mår ni bra?
Det gör jag. Pigg och glad idag.Snart helg ju. Naajs. Är fem minus idag så får ta långkallingar på mig när jag cycklar. Igår blev det Lost på kvällen, naajs den blir bara konstigare och konstigare haha. Igår sa David(chefen) att alla tyckte att jag var jätte duktig. Wiio. Cyxklade ju till jobbet igår och såklart blev det full snöstorm var fasen helt vit när jag kom dit. Så ser jag Farfar stå på nionde hålet så cycklar dit och säger helg och då har de redan gått nio hål haha, "jaa vi gick ut vid sju" sa farfar, galningar. Nää frukost ska jag äta nu.

Pussar

090311

Godmorgon. Mår alla bra? Jag mår bra iaf, börjar vänja mig nu med att gå upp i tid. Blev jobb idag med.! (: Naajs. Igår så firade vi Benni lite, Våra familjer. Bjöd på kärleksmumsmuffins (: Benni fick Skidglasögon och Presentkort på massage av mig. Av mamma och pappa fick han handukar och rakapparat och av Bennis Familj fick han Lost 4 och lotter plus att de ska bidra till sen när vi köper soffa.! =)
Nä nu ska jag äta frukost. Ha det bra
puss och kram.

090310

Ja må han leva ja må han leva.! Grattis min älskade på din 23 årsdag! Wiieo
Nu sitter jag och äter frukost. Börjar 10 idag (: Sen ska mammis hämta mig och vi ska köra in till stan och köpa ett blad till sis(innebandy) sen träning. Sen ikv kommer bennis familj och min hit för att fira lite.
Vakande och har skit ont i vänsta skuldra om man säger så. Inte skönt. Jeje träna bort det.

Pussar

sweety

himma igen.

Blev att jag tog cyklen ist och trotsade det hala väglaget. Var skönt. Blev några timmar idag och ska dit i morgon med några timmar. ( :  Ska ta något att äta nu.
Pussar

Mina fina


Ozzy



Ozzy

090309

Godmorgon! Mår ni bra idag? Det gör jag iaf. Sitter och äter frukost. Tar bussen till jobbet iom det att det är halt ute så kanske det blir att man går hem iaf. Jahapp. Hoppas inte det är fullt så mkt att göra idag. Ska ta bussen om en timme, då tänker ni väl att varför jag går upp så tidigt. Jo för att jag vill ta det lugnt och äta frukost i lugn och ro plus att man hinner vakna ordentligt. =)

Pussar

hejhopp

Kom hem för en timme sedan. Har varit hos Linda och Johan hela eftermiddagen. Fikat och ätit kvällsmat. David(chef) ringde innan så det blir jobb i morgon och förmodligen på tisdag. =) Börjar nio i morgon iaf skönt. Sen vet jag inte när jag slutar, ska göra muffis till på tisdag då Älsklingen fyller år! (:
Ska kolla på Amasing Race nu.
Pussar

090308

Hejsan. Allt bra? Själv är jag lite seg från igår. hehe. Jag ska köra in till ängelholm snart och fika med Theo, Linda och Johan. Benni pallar inte att följa med. seeegisen. hihi. nä ska gå och byta om och sånnt. ha det bra!
Pussar

090307

Hejhopp. Allt bra eller? Själv mår jag bra. ( : Provjobbade igår och det gick bra =) Får jobbet. wiio. På åkagårdens golfkrog. Idag så åkte vi in till EH och åt frulle sen gick vi på stan och jag köpte en ny väska och en borste sen fick jag en termosmugg av Benni <3 . Ikväll blir det 45 års gille. Najs.

Ha det bra.!

..

hej igen. intervjun gick bra, ska dit och provjobba i morgon! :) wieee

pussss


Snart iväg.

Ska snart bege mig till intervjun. Hoppas på det bästa. Känner mig som en husmor nu. Har diskat, tvättat, hängt upp den nytvttade tvätten och stykt ren tvätt med. Puh. Nä ska fixa det sista och sen ska jag cyckla iväg. Håll INTE tummarna.! (ger mig otur) :P Raporterar sen!

Pussar

090305

God morgon. Mår alla bra? Jag mår bra iaf. ( : Ska ta frukost och sen diska och göra rent i köket. Sen blir det att tvätta lite med. Snart är det dags att börja packa ner saker i flyttlådor. Vi har fortfarande inte fått besked om vi får flytta på helgen ist för på onsdagen. Hade underlättat så sjukt mycket då hade man kunnat flytta på helgen och städa sen de andra dagarna. Ska på intervju sen vid tre så det hoppas vi på att det ska gå bra. Magen skriker efter mat och te! hihi
Åkte in och bytte rit plattan igår med så nu har jag en fungerande. wiio.
Pussar

haha

Kollar på Vänner nu och Ross elever säger att de är kära i honom för att få bättre betyg. haha. Vänner är fan bäst. ( : Köpte en "rit" platta till datorn men penn jävlen funkar inte så ska in och byta den sen när Benni kommer hem. Irreterande när man köper något och det inte funkar. Haha vänner asså. Kan inte låta bli att garva.

Pussar

090304

God morgon.! Allt väl? Mår bra gör jag iaf. Uppe i tid idag iaf! Ska in till ängelholm senare. Sen sak jag hem till mamma och pappa och kopiera papper. Sen blir det hem och damsuga med. Nä får börja att göra mig i lordning nu! Ska ta bussen snart. Eller om en timme. hehe. ha det bra!
Pussar

rubrik.

Jobbigt det kan vara att komma på en rubrik asså. Sitter och kollar på Top Design. Kom hem från gymmet för en timme sen typ. Skönt var det iaf! Vad jag fick ont i huvudet nu. Jobbigt. Jeje kommer inte på något att skriva nu.
Puss hej

090303

God morgon bloggen! Mår ni bra idag? Själv mår jag bra. Vaknade av att Ozzy var helt vild som vanligt, han har hittat leksakerna som vi gömt så han har kul iaf. Åh tänkte på en sak igår när jag gick och la mig men nu kommer jag inte på det, gud vad jobbigt det är och jag vet att det var något skit bra ju.!! Jaja kommer väl på det sen någon gång kanske. Vad ska man äta till frukost då? Gröt kanske. Ja det får det bli. Hörs senare

Pussar

Hihi naww






Min lille kiste har blivit stor. Snutte fia (:

Hahaha

-

helu.
Ska snart ställa mig att diska. Har suttit och spelat playstation 1 hehe var länge sedan jag gjorde det. Kul faktiskt, men mitt favvo spel är borta. :( men men. nä diska var det ju. Tur att det inte är så mkt att diska idag.
Pussar

090302

God morgon! Allt bra?
Själv mår jag bara bra! Sitter här i soffan med ozzy i knät och kollar på Top Model. Mysigt. Hihi Såg ni filmer som gick igår på trean? "Basic - Ett farligt uppdrag" bra film. Med John Travolta och Samuel L Jacksson, oväntat slut bara. (:
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Vi får se helt enkelt, ska diska iaf.

Puss

Jag är en Vampyr

Mkt bra låt. hihi


Dolt nummer.

Någon mer än jag som hatar det?! Så jobbigt när man inte ser vem som ringer, man vill ju inte svara ju. Lagom irreterande jag vill veta vem som ringer till mig blöh. Jeje.

Vad ska man äta till middag idag då? Tips?
Tur att jag är den ända i "huset" som är vaken. hihi sömntutor jag har som familj hehe. Nee nu ska jag äta pepparkakor och dricka hallonsoda! mums.

Pussar

090301

God middag! Allt bra idag?
Själv mår man prima. Har varit nere och kollat på Sis och de vann! (: Bra jobbat! Fotade lite med. Sen kom Mammis och Pappis upp och drack kaffe och kollade målgången på vasaloppet. Fy fasen att köra 90 km klassisk på skidor, fan vad det är jobbigt. Tycker jag iaf, när jag provade så stod jag typ still haha. Candy börjar bli bättre och det är bra och Ozzy kläner som vanligt på oss. Idag blir det damsugning och trokning av golvet. Ska snart börja med det. tråkit men det måste göras iaf.

Men nä nu får jag ta och ta tag i saker här hemma.

Pussar
RSS 2.0